Acıbadem kozyatağı hastanesi Cem Bey

Ya genel olarak cem bey muayene edip çikiyor. Dıştan denetimi sağlıyor. Herşeyi biliyor ve ona göre tüp bebek ekibini yönlendiriyor. Hepsi de çok ilgililer. En ufak bişey kafana takılınca arayıp yazabilirsiniz. Hemen dönüş saplanıyor. Cem bey hsg için sonomed diye bi yere yönlendirdi. Ve onun sâyesinde tüplerimin acık olduğunu ve rahmimde yapışıklık olmadığını öğrendim. Sadece küçük bi polip varmiş o da haftaya ameliyat lâ alınacak sonra transfer olacak. O yüzden işinin ehli bi dr bnce.

Ondan önce zeynep kamil de iki defa hsg çektirdim ve elime kesin bişi vermediler. Bi kere tüpün kapalı dediler bi yarı açık dediler bi rahim yapışık dedıler ve bugün öğrendim asla öyle bişi yok

Ondan önce zeynep kamil de iki defa hsg çektirdim ve elime kesin bişi vermediler. Bi kere tüpün kapalı dediler bi yarı açık dediler bi rahim yapışık dedıler ve bugün öğrendim asla öyle bişi yok
Anladım. Haftaya sonomed’den benimde randevum var. Hsg çekilecek. Daha önceki 2 tedavimde istenmedi. Doktor değiştirmeye karar verdim. Bu süreçte hsg çektireyim dedim. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Anladım. Haftaya sonomed’den benimde randevum var. Hsg çekilecek. Daha önceki 2 tedavimde istenmedi. Doktor değiştirmeye karar verdim. Bu süreçte hsg çektireyim dedim. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Nasıl yani hsg olmadan nasıl tüp yaptırmışlar. Özel de mi yaptırdın devlette mi. Çocuk olmuyor diyince akla gelen ilk şey hsg çünkü ya tüp kapalı ha da rahimde bi tuhaflık vardır. Ona göre tedavi uygulanır

Rica ederim ne demek inşallah hsg de bişi çıkmaz. Bnmde ilk tüp bebek deneyimim bu arada iki aşılama yaptım tutmadı.

Özelde ( Okan hastanesi). Amh düşüklüğü var bende. Ondan tüp bebek dendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…