- 16 Eylül 2022
- 161
- 107
- 53
- 38
Merhaba allah sağsalim kucağinıza aldirsin insllh.bende funda h daydım funda h gidince ayşin hanımla devamettim transfer oldum şuan 5.günüm....siz nezaman pozitif sonuç aldıniz? Ayşin hanım en başından beri mi sürecinizde vardı sadece transfer mi oldunuz .Evet dediginiz gibi bazı yerler devamlı zam yaptığı halde zam yansıtmadılar ve hemsireler çalışanlar vs cok ilgililer sağolsunlarEge Üni, Tepecik, İrenbe... çok yer denedim. Uzun süredir sonuç alamıyorduk. İzmir Medikal Point tüp bebek kliniğinden çok memnun kaldım. Funda hanım çok iyiydi. Funda hanımdan sonra Ayşin Akdoğan geldi Tavmergen'den. Ayşin hanım da çok iyi. Gülin Okay da çok iyi. Benim embriyom ve kaliteleri sıkıntılıydı. Kistlerim ve başka hastalıklarım vardı. Eşim de morfoloji ve dna hasarı problemi yaşıyordu. Bir yıla yakın tedavi gördük. Nokta atışı ilaçlar ve takviyeler verdiler. Operasyon da geçirdim. Embriyolarımın kalitesi gelişti, 5. güne ulaştılar. Çok şükür pozitif sonuç aldık. Laboratuvarları teknik olarak çok iyi. Maliyet olarak özel olduğu için zorlandık ama yeni dönemde zam yapmadılar. Düşünenlere tavsiye ederim.