acıbadem maslağa yeni başlayanlar veya başlamış olanlar herkes buraya...

mybaby85

hadi yumoşlarım...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
88
0
86
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben bugün acıbadem maslak tüp bebek merkezine gittim özkan öztürk beyle görüşmeye burada çok fazla onunla ilgili bilgi görmedim eğer ona tedavi olan ve tüp bebeğe başlayan varsa burdan hem beraber devam edebiliriz hemde birbirimize bilgi vermiş oluruz. hepinize sevgiler....vereliniortak

ben varım hayırlısı olsun mybaby. ben iki denememi de acıbadem maslak da yaptım. ondan önce de yine acıbadem maslakda aşılamam var. ikincide mutlu sonuca ulaştım allahıma bin şükür. sormak istediğin birşey varsa cevaplayabilirim canım.

gayet bilgili ve iyi bir doktor. mesajlarını görüp gelene kadar gitmişsin. ben de özkan beyin hastasıyım ve kendisinden çok memnunum. hem acıbadem maslağı hem özkan beyi tavsiye ediyorum.

cnm benim direk tüp bebek tapılacak aşılama olmayacak çünkü tüpüm tıkalı. tüp bebekte hangi işlemlerden geçtin ve tüp bebek için ilaçlar ve diğer masraflar için ne kadar ödedin?

benim ve eşimin herhangi bir sorunumuz yoktu. sadece yaşımız 38 ve 39 olduğu için sorun rezervdi. ilk aşılama yaptık. eylül de ilk tüpümü 3950 tl ye yaptırdım ilaçlarım da 2000 civarı tuttu ve sonuç negatif. dört yumurta toplandı biri döllendi ama ikinci kalite idi ve tutmadı negatif sonuçlandı. ikinci tüpüm de ise 3400 tl tedavi ilaçlar bu kez biraz daha düşük tuttu 1500 tl. ve dört yumurtam toplandı üçü döllendi yasa çıkmadığı için sonuna denk geldi ve üç yumurtam da güzel döllendi biri 8 biri 6 diğer 5 hücreli üçüncü gün transferi oldu. çok şükür sonuç pozitif şimdi keseleri görmek için gün sayıyorum canım. sen şu an ne kadar ödeyeceksin?

rica ederim canım bi faydam olursa ne mutlu bana sen anlat hikayeni yaş kaç ne kadardı istiyosunuz ve uğraşıyorsunuz. allah yardımcınız olsun

normalde 4200 tl ama bazı indirimler yaptılar benim için 3700 tl tüp bebek dedi. benim hormonlarla alakalı ve rezervle alakalı bir durum yok yumurtlamada gayet iyi o yüzden ilaç içinde tahmini 1000-1500 tl arası olabilir dedi. başka ek bir ücret ödemedin değil mi? zannedersem şimdi ultrasonla bakılacak onun için muayene ücreti verecek misiniz? ayrıca ne zaman bakılacak bebişlere merak ettim şimdi?

inş olur merak etme kanda çıktı değil mi? rabbim bekleyen herkese nasip etsin ben 24 yaşındayım işte tek sorun bir dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı solda hsgde tıkalı çıktı.

hayır ekstra birşey ödemeyeceksin muayeneye gün aşırı gideceksin tüm muayeneler , en son kan tahlili , yumurta toplama transfer provası transfer herşey dahil pakete. nisanın üçüncü haftası kısmetse belli olacak. bu arada benim çıkmam lazım eşim geldi. sen yaz ben uğrarım topiğine canım. hayırlısı olsun inşallah ilk denemende pozitif sonucu alırsın inşalah. özkan bey ve tüm ekibi hepsi çok iyiler sen sakin ol ve onlara bırak kendini. en önemlisi sakin olmak gerisi boş. hoşçakal şimdilik

evet canım çok şükür kanda çıktı. 11.gün baktırdım 62 idi, 13 gün tekrar baktık 157 çıktı. herşey düzgün dedi özkan bey ve artık 3 haftasonra ki muayenede göreceklerimiz önemli şu anda. hayırlısı olsun. görşüürüz

çok sevindim senin adına cnm inş bende sevindirici haberimi veririm bir an önce aklıma birşey gelirse gene sorarım çok teşekkürler.

Back
X