- 10 Kasım 2024
- 199
- 78
- 13
İnanki öle oldu nasıl böle birsey yaptılar bilmiyrum hepsini buralarda öğrendim. Mesela pgt ısrar edebilirlerdi yada 2tane folikul var birkaç ay bakalım belki 2 3 folikul görebiliriz ozamn başlarız diyebilirdi. 1tane folikul vardı başladık ben sanıyorum ki hani çıkar yanında 1 2 tane faln diye sonra 1tumurta tamam dollendi çok iyi denildi hatta 3.gun 4.gun embriysou gibi deiler çok güzel önden gidiyor dediler. 3.gun risk etmeyelim falan oldu işte. Bende zaten şans yok maddi durumda yok birikim yaptık oda gitti durumu anlattım. İnan sen sinirlendim benm kalbim dağladı kendime gelemedim beni arayıp birdahakine pgt yaparız havuz yaparız diyor başka doktor gönül hocaydi doktorum. Nasip değilmiş diyip başka şeylere sığınıyorum. Elimden birsey gelmiyor bu saatten sonra yaş 36 oldu durum olmayınca daha nasıl yapdircam düşünüp durdum elimden birsey gelmiyor Rabbım düşürmesin hastanelere inanki okdar özeniyorum ki hemen hamile kalanlara nekdar kolay olan şey bizler icin bukdar zor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Çaresizlik cok kötü.Ya gerçekten tek 1 yumurta üzerine kumar oynamışlar ben sinirlendim ya. Havuz niye yapmadılar