acıbadem maslak hastanesinde dr.taner toprak'a giden arkadaşlarım lütfen bilgi

mehil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
249
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar taner toprak hakkında bilgi edinmek istiyorum.giden arkadaşlar bilgilerinizi baylaşırsanız sevinirim.

papatya merhaba

canım ben dr.taner beyin hastasıyım halende tedavi icin gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum hic supen olmasın.gitmeni tavsiye ederim .memnun kalacağından eminim ben cok memnunum cok tercubeli her konuda aydınlatıyor herseyiiyi arastırıp nasıl bir tedavi uygulanacağını seninle paylasıyor ben cok ama cok memnunum canım eger gıtmeyı dusunuyorsan mutlaka taner beye gitmeni tavsiye ederim .memnun kalacagından emınım .

cnm öncelikle çok teşekkür edrim cvp verdiğin için halen gidiyomusun ben 2 düşük yaşadım ve kanda pıhtalaşma problemim var onun için biraz daha ilgi ve bilgii olması gerekiyor.bir gece acile gitmiştim orda tanıdım taner beyi hatta aynı hastanede prof.a gidiyodum bıraktım 3.çoçuk tedavisine taner beyle başladım çok iyi elektirik almıştım bence buda çok önemli.....ama şuan yanlış anlamadıysam kalçasında bir problem var ve beni çok düşündürüyor koltuk değnekleriyle yürüyor?

tekrar merhaba papatya,
canım evet ben halen taner beye gidiyorum hatta bu ay sonu tekrar gıdeceğim .evet haberim var rahatsızlıgından ama bu bir engel değil ben cok begenıyorum taner beyı cok ılgılı herseyı araştırıyor profu bende secebılırdım ama taner beyın elektırıgıı hastasını aydınlatması herseyı arastırıp ona gore tedavıye baslamasıı bunlar cok önemli ve oyuzdende halen taner beye gidiyorum değiştirmeyi düşünmüyorum benim için engel değil rahatsızlığı ki umarım en kısa zmaandada saglıgına kavusacak inaniyorum .devam et derim ama için rahat değilsede araştır .ben memnunum taner beyden ve ınsallah onun sayesındedee bebeğimi kucağıma alacağım

canım ya kusura bakma papatya diyip duruyorum yeni fark ettim mehill kusara bakma canım .

canım prof.süleyman bey var sitesini incelemeni tavsiye ederim ben iletişim adreslerinide yazdım sitede de mevcut .süleyman beyde cok ılgılı hıc gıtmedım amaa attıgım butunmaıllere cevap verdı cok ılgılı ve bılgılı oldugunu dusunuyorum taner beyın saglıgı ıle ılgılı sorun olacagını dusunuyorsan ve ıcın rahat degılse prof.dr.süleyman beyi veya acıbadem maslak prof.tansu beyı değerlendir derim.umarım sızde bende en kısa zamanda bebeslerimizi kucagmıza alırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için süleyman beyi tanıyorum ama ben taner beyın hastanesinin yakınlarında oturuyorum uzak bır yere gıtmek ıstemıyorum.tedavı oldugum için devamlı gitmem gerekiyor çalışınca zırt pırt izin olmuyor en azından çıkışlarda gidiyorum.hastaneden memnunum ilgili çalışanlar.taner bey den bende ilk çok iyi elektirik aldım.tüp bebek üzerinede ihtisas yapmış verdiğin bilgilerle daha iyi bakmaya çalıştım.

sen hamilemisin?

yok cnm benim 2 düşüğüm oldu çok tedaylı tahliller yaptırdım.kanımda pıhtılaşma çıktı ve bende pko var.yumurtalıklarım kendiliğinde yumurtlamıyor biraz tembeller:) şimdi klomen içtim yumurtlama takibim yapıldı bugünde çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı bakalım artık beklemedeyim.

sen tüp bebekmi?

ewet canım tüp bebek bende bir hamıleleık gecırdım 5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım .acıbadem maslaga ortapediye gıtmısdım hazır gıtmısken cocuk dusunuyoruz dıyee kadın dogumaa gıttım taner bey muane oldum vee maleseff yapılan muanler tetkılerde normal yolla hamıle kalamayacagımı ogrendım .hormonlarımla alakalı ve suan tup bebek ıcın tanerbeye gıdıyorum bua ay sonuu reglımın 1 gun u taner bey aramamı ve gelmemı ısdedı butun tetkıklerı yapdırdım . göbekten iğne yapılacak .bılgın varmı canım tüp bebekle ılgılıı asamalar

Canım reglımın 2 gunu gıdıcegım yanı buy 28 de sonra göbekten iğne yapılacak taner bey butun ıslemler 15 gun surer dedı. ve mayısın sanırım 2 yada 3 haftasıda hamılemıyım ona bakılacakk .cok korkuyorum ya ttumazsa

cnm kafaya takmayacaksın allaha dua edeceksın ve oluruna bırakacaksın ben artık öyle yapıyorum.çok zor biliyorum ama rahat ol.

devam edicem inş.bir problem olmassa ..............

insallah canım cıkmaz problem. bakalım bu ay sonu bellı olur.taner bey bu ay sonu tekrar bır fılm cekdırcegını soylemısdı.umarın saglıgı ıyıı olurda bızımde baska bir doktora ıhtıyacmız olmaz ben cok guvenıyorum taner beyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…