Acıbadem Maslak Tüp Bebek Fiyat

Hastane babanızın mı bilemem ama bi sempatizanlık var müşteri toplama çabanızı anlayabiliyorum. Hormonlar flan deyip kadınları aşağlayan düşünce yapısının bence şifaya ihtiyacı var beyin gramajınızıda tarttırın sanırım eksik bol gıda alın yerine gelsin Allah size şifa versin
Hastanelerde hasta hakları bölümü var gidin şikayetinizi oraya yapın ben derdinize derman olamam orada tedavi görüyorum müşteri değil hasta bu arada gelse ne olur gelmese ne olur benim ne çıkarım olacak daha fazla saygı sınırımı aşmak istemiyorum

Bende defalarca acıbadem maslakta tüp bebek tedavisi görmüş biriyim. Çok şükür olumlu sonuçlandı o defteri kapattık biz ama hastanemden hep çok memnundum. İnsanlar buraya girip bir umut okuyor bu yazıları ve kaderini etkiliyoruz. Evet çok kalabalık bi hastane iğne atsan yere düşmez. Sürekli saatlerce sıra beklediğimi bilirim. Ama beklerken hep şunu söyledim kendime burdaki herkes bülent hocaya muhtaç sadece sen değilsin sabret bekle. O kalabalıkta bülent hoca tabiki sizle saatlerce konuşamıyor ama mutlaka dosyanızı görüyor ve size uygun ilaçları belirliyor. Ve asla fazla ilaç aldırmıyor günü günene hesaplıyor hemşireler elinizde varsa almayın diyor. Ama tedavin bitmişse açılmış kutuda ilacın kalmışsa ona yapacak bişey yok. İlaç konusundada anlaşmalı eczaneleri var her kurumun vardır ama ordan almak zorunda değilsin. Hastanenin yan sokağında eczaneler var ve güzel indirim yapan yerler var. Benim embriyolarımda pgtye gitti. Evet masraflı bi süreç bu konuda herkes hazırlıklı olsun. Embriyo başı para biyopsi parası transfer sırasında iğne yapıyorlar onun için para sonrasında kullanılan ilaçlar var onlar için para. Ama bu heryerde böyle sadece bu hastaneye özgü değil. Ben bu iş için bir ev parası harcamış biri olarak söylüyorum sonucunda herşeye değer diyorsunuz. Hastane istanbulun en iyi hastanelerinden biri ücretleri tabiki ona göre ama ticarethane olayı yok. Bana indirim bile yaptılar ellerinden gelen herşeyi yaptılar haklarını yiyemem. O kalabalığa rağmen arayıp sordular. Transfer sonrası bile arayıp sordular. Gidecekler kalabalığa sıra beklemeye hazır olsunlar. Herşeyin fiyatıda uçmuş tabi allah yardımcınız olsun. Ama bülent hoca herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bi adam güvenebilirsiniz.

zeynep kamili denediniz mi ? Devlet hasttanesi olduğu için daha uygun. Basarı oranı da yüksek diye duymustum .

Acıbadem Maslak Tüp bebek (Bülent Traş) tavsiye etmiyorum. PRP 13.000 toplama 25.000 ilaçlar fazla fazla tazılıyor elinizde kalanı hibe edin diyolar bize sonra eczaneyle anlaşıyorlar ilaçlar 25.000, genetik 5250, Biyopsi 3500, artı teansfer parası vs 100.000 tl niz varsa tedaviye gidin genelde de olumsuz oluyor kalitesi düşüktü flan diye geçiştirme cevaplar veriliyor. Bilgiliyseniz oradaki doktorları/hemşire siz uyarıp asiste ediyorsunuz ilgi yok zaten akılda kimseyi tutmuyorlar kişiyeözel bişi yok standart herşey.
Iki defa tüp bebek tedavisi gördüm orda, ikisinde de ilk transferde tuttu embriyolarım, ilkinde 6 buçuk yaşında bi oğlum var ikincisi şuan gebeyim, kişiye özel bişey yok dediniz ama kişiye özel hemşire tahsis ediyorlar, sürekli iletişim halinde oluyorsunuz, evet ücretler biraz yüksek ama talep çok, dünyanın her yerinden akin akin Bülent hocaya geliyorlar, ben herkese orayı tavsiye ediyorum. Çok ilgililer

Bende defalarca acıbadem maslakta tüp bebek tedavisi görmüş biriyim. Çok şükür olumlu sonuçlandı o defteri kapattık biz ama hastanemden hep çok memnundum. İnsanlar buraya girip bir umut okuyor bu yazıları ve kaderini etkiliyoruz. Evet çok kalabalık bi hastane iğne atsan yere düşmez. Sürekli saatlerce sıra beklediğimi bilirim. Ama beklerken hep şunu söyledim kendime burdaki herkes bülent hocaya muhtaç sadece sen değilsin sabret bekle. O kalabalıkta bülent hoca tabiki sizle saatlerce konuşamıyor ama mutlaka dosyanızı görüyor ve size uygun ilaçları belirliyor. Ve asla fazla ilaç aldırmıyor günü günene hesaplıyor hemşireler elinizde varsa almayın diyor. Ama tedavin bitmişse açılmış kutuda ilacın kalmışsa ona yapacak bişey yok. İlaç konusundada anlaşmalı eczaneleri var her kurumun vardır ama ordan almak zorunda değilsin. Hastanenin yan sokağında eczaneler var ve güzel indirim yapan yerler var. Benim embriyolarımda pgtye gitti. Evet masraflı bi süreç bu konuda herkes hazırlıklı olsun. Embriyo başı para biyopsi parası transfer sırasında iğne yapıyorlar onun için para sonrasında kullanılan ilaçlar var onlar için para. Ama bu heryerde böyle sadece bu hastaneye özgü değil. Ben bu iş için bir ev parası harcamış biri olarak söylüyorum sonucunda herşeye değer diyorsunuz. Hastane istanbulun en iyi hastanelerinden biri ücretleri tabiki ona göre ama ticarethane olayı yok. Bana indirim bile yaptılar ellerinden gelen herşeyi yaptılar haklarını yiyemem. O kalabalığa rağmen arayıp sordular. Transfer sonrası bile arayıp sordular. Gidecekler kalabalığa sıra beklemeye hazır olsunlar. Herşeyin fiyatıda uçmuş tabi allah yardımcınız olsun. Ama bülent hoca herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bi adam güvenebilirsiniz.
Yazdığınız herşeye katılıyorum, kotulenecek bir hastane olmadığı gibi dünyaya nam salmış bi kurum, herkese tavsiye ederim sonuna kadar

Kesinlikle haklısınız bende hiç memnun kalmadım.2 tane emriyom kalmıştı orda almak istedim ücret ödeme yapmamiza rağmen bizden tekrar ücret aldılar insanların duygularını sömuruyorlar.kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 defada yapılabilecek operasyonu defalarca kez yaptı sırf para alabilmek için lütfen birbirimizi uyaralım bu hastane para tuzağı para için sizi kesip bicmekten korkmuyorlar Rabb'im böyle Dr larin elinden alsın bu mesleği ben Bülent tiras ve ekibine çok beddua ediyorum.

Kesinlikle haklısınız bende hiç memnun kalmadım.2 tane emriyom kalmıştı orda almak istedim ücret ödeme yapmamiza rağmen bizden tekrar ücret aldılar insanların duygularını sömuruyorlar.kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 defada yapılabilecek operasyonu defalarca kez yaptı sırf para alabilmek için lütfen birbirimizi uyaralım bu hastane para tuzağı para için sizi kesip bicmekten korkmuyorlar Rabb'im böyle Dr larin elinden alsın bu mesleği ben Bülent tiras ve ekibine çok beddua ediyorum.

siz ödeme yapmanız rağmen yeniden ücret aldılar sizde TTB şikayet etmek yerine gelip buraya mı yazıyorsunuz? kesip biçmek derken o kısmı da anlayamadım size neşter mi vurdular;?

Duacisi çok, dünyaca tanınmış, en cok tercih edilen,bu ülkenin bir profesörüne beddua etmek çok sacma. Evet fiyatları yüksek bi hastane ama bu en iyisi oldukları için, iyi olmasalar zaten 3 5 ne verirsen ver gel derler, kimse de kimseyi gereksiz kesip biçmez. Aklımızın ermediği kutsal bi meslek için dr ları suçlayamayız burda durduk yere. O kadar mütevazı bi insanki, benim kuzenimin durumu çok zayıftı fiyatları öğrenince geri dönmek istemişler, hemen yanına çağırıp ücretsiz işlemi yapmış Bülent Hoca, geri dönüş otobüs biletlerini dahi alarak. Haksız yere ettiğiniz beddua geri dönermiş, sizde bi daha düşünün araştırın öyle suçlayın

Daha önce onlarca yüzlerce doktorla görüşmüş tedavi görmüş biri olarak Bulent hocaya ve ekibine sonsuz güvenen aşık olan bir sülale olduk şükür hepimizde olumlu sonuç aldık halende bizimle ilgileniyorlar hepimizin tedavilerinde bir birinden farklı idi

Bulent hocada var olan tedavi ilaçlar dahil olmak üzere herkes daha onu taklit ediyor ki onun kadar olamıyorlar evet ücretleri fazla doğrudur buda zaman zaman insanı geriyo çıldırtıyoda ama hak yenilmemeli her kese şiddetle tavsiye ediyoruz etmeyede devam edecez

ben sadece bir kez tüp benek yaptirdim o da acibadem maslakta. Almanyadaki jinekologum tavsiye ettim gittim kaldim ilgi alaka süper. Foktorum caglar beydi mükemmel bir insan allah razi olsun. 8gün önce transferim vardi biz hep dedik negatif olsa da cok memnunuz ve ilk denemede simdilik allaha dükür positif görünüyor.

Şu an her yer aynı maalesef. Şişli memorial de tedavi görüyorum. Cebim cüzdanım kurudu

Kesinlikle öyle. Bana da çok yardımcı oldular. Sağlıklı embriyo bulamadığımız için 6-7 kez tedavi gördüm ama her seferinde ücreti artırmak yerine azalttılar. Hatta hastane çalışanına yaptığımız indirim seviyesine kadar düştük dediler. Yine pahalıya mal oluyor ama ilaçlar zaten dünya para embriyo incelemesi dünya para yapacak bişey yok. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bülent hocaya uzun ömürler versin çok zeki çok merhametli babacan bi adam

Back
X