Tüp Bebek Merkezleri acıbadem maslak tüp bebek hastanesine giden varmı?

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
116
Diğer
arkadaşlar acıbadem maslağa giden oldumu hiç ben birtek kadıköy tüp bebek yapıyor zannediyordum.ama maslak ta varmış.
bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba sedasem

Maslak Acıbademin tüp bebek merkezini sorduğun bir topic açmışsın ama hiç cevap gelmemiş, merak ettim sen orada mı tedavi oldun, memnun musun, ben acıbadem maslak ya da gayrettepe florance nightingale'e gitmeyi düşünüyorum
bebişine sana eşine ve tüm ailene sağlıklar dilerim
asuman

slm arkadaşlarrr lütfen bilgisi olan yazsın benimde tedavim burda olacak :17:

ekip embriyolog laborantlar hakkında bilgi verecek olan yokmuuuu :26:

elchincim ben de aynı konuyu aççmıştım,1 arkadaştan cevap gelmişti,o da doktorunu tanıyodu,iyi demişti,sonra bize daha yakın olduğu ve imsi geldiği için bursa acıbademe gittim....

elchincim ben de aynı konuyu aççmıştım,1 arkadaştan cevap gelmişti,o da doktorunu tanıyodu,iyi demişti,sonra bize daha yakın olduğu ve imsi geldiği için bursa acıbademe gittim....

ezinecim naılsın canım görüşmedik çoktan :16: sendemi tüp bebe yaptırıyosun benim ikinci denemem olacak bu ilki negatifti :50: aslında anatoliada yaptıdım ilkini ikinciyide orda yaptırcaktım ama dr um acıbademe geçiyomuş dolayısıyla bende oraya gidiecem yani ordaki dr umda kendi dr um olacak ama işte yinede tedirgin oldum nasıl olcak diye :59::59:

ezinecim naılsın canım görüşmedik çoktan :16: sendemi tüp bebe yaptırıyosun benim ikinci denemem olacak bu ilki negatifti :50: aslında anatoliada yaptıdım ilkini ikinciyide orda yaptırcaktım ama dr um acıbademe geçiyomuş dolayısıyla bende oraya gidiecem yani ordaki dr umda kendi dr um olacak ama işte yinede tedirgin oldum nasıl olcak diye :59::59:
iyiyim canım seni bizim yemek topiğine çağırmıştım en son mesajla dönmedin,galiba görmedin..ben de sonuç bekliyorum işte hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..

Back
X