Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Açıcı ile açılan yıpranmış saçlara çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar ben saçlarımı 1buçuk yıl evvel açtırdım.siyahtan dönmek için mecburen ve 1buçuk senedir hala bekliyorum düzelsin diye.kısa kestrimek istemiyorum azar azar ucundna kestiriyorum ama hala kapkatı kazık gibi saçlarım var üzerine de kendim düzenli olarak boyadım saçımı evde beyazım çoktu çünkü.hiç boya vurmasam düzelecekti belki ama işte çok kötü duruyo beyaz kahve bal rengi karışık oluncada.
saç kremleri kil maskeleri zeytinyağı badem yağı vs denedim. olmadı dolaşık kazık gibi yaa saçlarım resmen.taranmıyo bile yolunuyo
yok mu bunun çaresi kızlar yaa bi yardımcı oluverin :((

bebe kumralı saçlarımı 4yıldır siyah kullanıyordum ne hikmetse sarıya dönmek istedim çok yıprattım belimd eolan saçları omuzlarımda katlı ketsirmke zorunda kaldım. çikolata kahve saçlarım şimdi ama uçlar siyah. Herkes o tarz boyattığımı sanıyor=) kendi saç rengime dönüyorum. uçlardan aldır aldıra dönmek en iyi yöntem;)

arkadaşlar ben saçlarımı 1buçuk yıl evvel açtırdım.siyahtan dönmek için mecburen ve 1buçuk senedir hala bekliyorum düzelsin diye.kısa kestrimek istemiyorum azar azar ucundna kestiriyorum ama hala kapkatı kazık gibi saçlarım var üzerine de kendim düzenli olarak boyadım saçımı evde beyazım çoktu çünkü.hiç boya vurmasam düzelecekti belki ama işte çok kötü duruyo beyaz kahve bal rengi karışık oluncada.
saç kremleri kil maskeleri zeytinyağı badem yağı vs denedim. olmadı dolaşık kazık gibi yaa saçlarım resmen.taranmıyo bile yolunuyo
yok mu bunun çaresi kızlar yaa bi yardımcı oluverin :KK43:(

merhaba hala aynı sorunu yaşıyorsan eğer argan yağının orjinalini bu ve kullan güven bana çok iyi geliyor

Ben yıpranmış saçlarıma neler neler yaptım hiç faydası olmuyor evde hazırlanan maskelerin falan. Avokadolu zeytinyağlı karışımlar falan yaptım biraz iyi gelir gibi oldu ama sonradan anladım fazla işe yaramadığını sırf masraf oldu boşu boşuna. Keratin iyi diye çok yerde duydum onuda denedim ama markaların ürünleri kimyasal içerdiği için doktorum tavsiye etmedi. Ama katkısız keratin diye bişeyde varmış. Araştırdım bende arama motorunda arattım nedir bu katkısız keratin diye baktım ki gayet kullanılan ürünlermiş. Denedim ve hala şampuan ve saç kreminden devam ediyorum. Hatta evde kendim keratin yüklemesi yaptım. Kendim çözebilirim gibi gelmezdi ama kuaföre gerek kalmadı :) Doğal olmasaydı kesinlikle girişmezdim ama kimyasal yok mükemmel. Ben likid keratin serum ile eski sağlıklı haline getirip keratin şampuan ile devam ediyorum şu an.

Ben yıpranmış saçlarıma neler neler yaptım hiç faydası olmuyor evde hazırlanan maskelerin falan. Avokadolu zeytinyağlı karışımlar falan yaptım biraz iyi gelir gibi oldu ama sonradan anladım fazla işe yaramadığını sırf masraf oldu boşu boşuna. Keratin iyi diye çok yerde duydum onuda denedim ama markaların ürünleri kimyasal içerdiği için doktorum tavsiye etmedi. Ama katkısız keratin diye bişeyde varmış. Araştırdım bende arama motorunda arattım nedir bu katkısız keratin diye baktım ki gayet kullanılan ürünlermiş. Denedim ve hala şampuan ve saç kreminden devam ediyorum. Hatta evde kendim keratin yüklemesi yaptım. Kendim çözebilirim gibi gelmezdi ama kuaföre gerek kalmadı :) Doğal olmasaydı kesinlikle girişmezdim ama kimyasal yok mükemmel. Ben likid keratin serum ile eski sağlıklı haline getirip keratin şampuan ile devam ediyorum şu an.
:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: Ne ilksiniz ne de son bu ürünün reklamını aynı tarz cümlelerle yapan. İnandırıcılığı kalmadı yani.

Demek ki benim gibi beğenip tavsiye eden çok insan var beğenmesem reklamını yapmam kullandığım için ve işe yaradığı, doğal olduğu için keratin yüklemesini bu ürünle destekliyorum:21: kuaförüme de başlattım herkese kullanıyor
hem evde hem kuaförümde kullanıyorum artık, siz bilirsiniz kimse zorla kullandırmayacak :)

O işlerin öyle olmadığını biliyoruz ;)

barcelino dıye bır yag karısımı var hem fıyetı cok uygun hemde sorununa cozum olabılecek kadar etkılı bende rofle perme boya v.s herseyı yapıorum sacıma ustelık duzlestırı de kullanıorum ama nerdeyse hıc yanık ve kırık kalmadı sacımda ıkı aydır kullnıorum sadece ve uzaması muthıc hızlandı.. aktardan veya kuafor malzemesı satılan yerlerden temın edebılırsın en son boya yaparken ıcıne bır kapak bu yagdan kattım sonuca ben bıle ınanamadımm super parlak kırıksız yanıksızz ve elektrıklenmeyen saclarım oldu... herkess sasırmıs durumdaaaa!!!!!:KK16:
Ben de sana katiliyorum goren begenmez dandik urun der ilk kullamdigimda ben de laf olsun diye kullaniyordum acikcasi ama cok faydasini gordum barcelinonun hem uzatiyor sacimi hem yumusatiyor ancak sac yiprandiysa telafisi malesef cok zor bu ara keratin bakimini arastiriyorum acikcasi, yine de evde rutin bakimda barcelinoyu siddetle tavsiye ederim.

Açıcıdan yandıysa hemen patentli keratin al canım ben bu sayede kurtardım diğerlri sadece anlık yumuşaklık veren var başka türlü düzelmiyor yani.

saçlarım uyguladığım işlemlerden dolayı yanmış ve yıpranmıştı bir çok doğal yöntem denedim faydasını gördüm ama saçlarımı matlaştırmıştı sonra nette gezinirken ... nin yıpranan saçlara özel setini gördüm denemek amaçlı aldım ve çok memnunum kesilikle tavsiye ederim ben memnun kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X