Saç Rengi ve Saç Boyama açıçı kullanmadan nasıl sarı saç elde ederim ?

milkyminty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
309
57
43
32
kızlar merhaba yaklaşık 8 aydan beri saçlarımı hep sarı renklere boyuyorum ancak hala istediğim renk değil açık kumral saçlarım.açıcı kullanmak istemiyorum çünkü saçlarımın yıpranmasından yanmasından korkuyorum.cevaplarınızı bekliyorum :)

saçının resmini koysaydın keşke canım,bende 5-6 ay üst üste sarı boya sürdüm saçım ance 7-8 tonlarında açıldı benim ise hedefim platine yakın çok sarıydı.Saçım çok yıpranmıştı özel maske ile biraz toparladım ve küt kestim daha sonra loreal majirel çok açık küllü sarı saç boyasına bir çorba kaşığı oryal ilave ettim saçım platine yakın açıldı fakat biraz turuncu yansıma oldu tekrardan sadece küllü sarıyla komple boyadım istediğim sonuca ulaştım.Saçının durumu tam olarak nedir bilemiyorum ama majireli keşfettiğimden beri başka saçıma başka boya sürmeye cesret edemiyorum.Belime kadar uzun olan saçımı market boyaları ile mahfettim herkese profesyonel boya kullanmasını öneririm.

saçlarım ince telli ve azlar omuzlarımdan aşağıdalar ve ilk defa bu kadar uzattım zarar gelsin istemiyorum.market boyaları saçlarıma zarar vermiyolar aslında.sen açıcıyı boyanın içine karıştırıp normal boyar gibi mi sürdün canım saçına

röfle setlerinden çıkan delikli şapkayı kullandım saçımı tığ ile tutam tutam çıkardım açıcı ilave ettiğim boyayı bu tutamlara sürdüm.İstediğim renge ulşınca yıkadım ve kuruttum ardından tüm saçıma sadece boya sürdüm.

Acici kullanmaniz gerek ama saciniza hindistan cevizi yagi surerek yipranmayi minimuma indirirsiniz bir de tek seferde yarim saat bekletmeyin bir iki ay arayla on bes dakka bekletin kirilma az olur ben uclarindan kestirmistim
Islemden sonra yanmamisti hic sacim

peki açıcı yerine şu boya şeklinde olan açıcıları denesem ? palettenin falan varya hani.

Koleston un açıcı boyaları var onlar kuaför deki açıcı lar gibi yipratmiyorOTE="milkyminty, post: 38419447, member: 641114"]kızlar merhaba yaklaşık 8 aydan beri saçlarımı hep sarı renklere boyuyorum ancak hala istediğim renk değil açık kumral saçlarım.açıcı kullanmak istemiyorum çünkü saçlarımın yıpranmasından yanmasından korkuyorum.cevaplarınızı bekliyorum :)[/QUOTE]
Kol

valla ombre setı kullandm uclarına sarı ama boyle turuncumsu yine ıstedıgım olmadı yanı canım acıcıyada cesaret edemıyorum kolestonunkıne cok yıpratıyo dıyorlar bır de

Back
X