Merhaba hanımlar. Saçlarım koyu kızıldı. Kumral tonları istiyordum. Bu yüzden iki kere saçlarımı evde açtım. Sonrasında 8.1 yaptım ve En son 8.3 ile boyadım ve pişman oldum. Çünkü ne tam rengi tuttu ne de bir şeye benzedi. Dore-yeşilimsi parlamalar var ve saçım sanki simli gibi parlıyor. Daha natürel bir renk istiyorum örneğin 8.0 gibi. Cila denedim, pigmentasyon , evde mavi şampuan bile yaptım. fakat bana mısın demedi. Parlamalar devam. Saçlarımı kökünden kazıtmadan önce yardımlarınızı bekliyorum.
farkli bir tavsiyem olacak
saçınızı bir iki hafta dinlendirin
elinizde mevcut olan yağlar ile..
saf zeytinyagi da dahil tabiki..
saçınız haliyle iyice yipranmis gözükmekte
bakim yaptıktan sonra o "türlü "işlemlere sokun bence saçınızı
Benim de böyle idi daha turuncu hatta 8.1 boyamıştım düzeltmişti sonra koleston 6.1 boyadım ilk çok koyu oldu sonra aktı balımsı karamel tarzı bi renk oldu sarıya yakın ama değil gzl oldu böle kullanıyorum
Küllü denedim ve tuhaf bir şekilde yeşillenmeye doğru gitti. Yani dorelik var ama yeşile gidiyor? O yüzden doğal haline dönmeye karar verdim. Kızıldan kurtulmak için açmıştım saçımı açmışken kumral istedim olmadı. Kahve tonlarına boyayacağım biraz dinlendikten sonra. Yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum. :)
Mavi boya da aldım ama o zaten küllü için değil mi? Saçımın bir parçasında denedim 8.0 a karıştırarak koyu gri oldu . Mesela çikolata kahve gibi bir renk alıp boyasam hem koyulaştırmak hem de doreliği kapatmak için işe yarar mı acaba?
Mavi boya da aldım ama o zaten küllü için değil mi? Saçımın bir parçasında denedim 8.0 a karıştırarak koyu gri oldu . Mesela çikolata kahve gibi bir renk alıp boyasam hem koyulaştırmak hem de doreliği kapatmak için işe yarar mı acaba?
Dore öyle gıcık, öyle inat, öyle illallah bir tondur ki isterseniz 50 kere boyayın, ne yapar eder ortaya çıkmanın bir yolunu bulur. Ben 4 sene kurtulamadım, şaka gibi değil mi? Hep kuaför hataları yüzünden kurtulamadım.
Mavi boya küllü ton için değil, dorelik olmaması için. Turuncunun kontrast rengi mavi ve yeşildir.
Dore öyle gıcık, öyle inat, öyle illallah bir tondur ki isterseniz 50 kere boyayın, ne yapar eder ortaya çıkmanın bir yolunu bulur. Ben 4 sene kurtulamadım, şaka gibi değil mi? Hep kuaför hataları yüzünden kurtulamadım.
Mavi boya küllü ton için değil, dorelik olmaması için. Turuncunun kontrast rengi mavi ve yeşildir.
Yok öyle tam tüp, yarım tüp değil. Santim hesabı konuluyor, ben mesela ilkinde yarım çay kaşığı kadar koydum, yetmedi ikincide biraz daha arttırdım oldu. İlk seferde abartmamak lazım. Mesela ilkine bir çay kaşığı koyun, yetmezse ikincide artar miktarı.