arkadaşlar saçları bakır kahve idi bakırdan sıkıldım bir kaç senedir kullandığım için..kumrala dönmek istedim..palette ile açtım...
kumral renk bana yakışmadı..tenim buğday göz rengim ela..cildim soluk gibi göründü...açıcının üzerine loreal 7 kumral yaptım bir defa...şu an dore kahve yapmak istiyorum..tutmayacaktır değilmi..1 ay beklesem..kumral renk akarmı fikir verebilirmisiniz tecrubeli hanımlar...
teşekkürler cevabın için açmıştım rengini bir iki gün öncede boyadım 7 kumral bayağa koyu gibi duruyor ama şimdi biraz daha açık ton istiyorum gitmedi kumral bana..
teşekkürler cevabın için açmıştım rengini bir iki gün öncede boyadım 7 kumral bayağa koyu gibi duruyor ama şimdi biraz daha açık ton istiyorum gitmedi kumral bana..
saçını daha yeni boyamışsın zaten muhtemelen o renk yani kumral akacaktır kısa bir süre içinde
kumral da cildim soluk gibi gözüktü demişsin o yüzden sarı tonlarını önermiyorum daha soluk gösterecektir
kızıl kahve bakır zaten istemiyorsun
saç rengi kalmadı
saçını daha yeni boyamışsın zaten muhtemelen o renk yani kumral akacaktır kısa bir süre içinde
kumral da cildim soluk gibi gözüktü demişsin o yüzden sarı tonlarını önermiyorum daha soluk gösterecektir
kızıl kahve bakır zaten istemiyorsun
saç rengi kalmadı