• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcıdan sonra turunculaşan saçlarımı küllü kumral yapsam nasıl olur?

luna1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
24
0
16
İstanbul
kızlar saç rengim koyu kahve boyalıydı açtım turunculu koyu turuncu sarı karışımı bir renk oldu üstüne küllü kumral yapsam nasıl olur?

koleston açıcıyla açtım ama benimki siyah değildi çok koyu kahveydii açık turuncu sarı oldu küllü kumral istiyorum sen ne renge boyadında öyle oldu biraz bakır gibi olmuş seninki ya şimdi istediğim kumral olmaz mıı

ben beodeep diye bi açıcıyla açtım çok da ucuz bi sey. benim siyahtı ve hayatımda ilk kez açmaya cesaret ettim kendim yaptım cok memnun kaldım. son boyadığım renk çikolata kahve o da akmış hali. senin su an rengi tam görebilsem daha net bi sey söyleyebilirim. çok açıldıysa istediğin renk olur bence. loreal in kopuk boyalarında var küllü kumrala yakın renkler. ama işte yeterince açılmış olması lazım saçının. açılmadıysa bi süre sabret bekle bi kez daha aç sonra ertesi gün hatta aynı gün bile boyayabilirsin dediğim açıcıyla acarsan. aldığım yerde bana öyle söylediler

Son düzenleyen: Moderatör:
hm teşekkürler bencede haklısın şuan dipler sapsarı uçları sarı ortalar turuncu umarım olur ya bir daha açmak istemiyorumm

Kolestonun küllüleri iyi kapatıyor turunculuğu. 8.1 açık küllü kumral mesela.

tam bnm sorunum konuda açtım bununla ilgili kuaför mafetti saçlarımı komple açıcıyla açtı turuncu oolan saçlarımı açık kumaral koyu sarı istedim iğrenç bi renk oldu resmen turunculuklar kustu bgn tekrar gittim düzeltmesi için küllü kumralla boyadı ewet turunculuk kapandı ama bu seferde yeşiilk olduu bnde napıcaam şaşırdım walla

tam bnm sorunum konuda açtım bununla ilgili kuaför mafetti saçlarımı komple açıcıyla açtı turuncu oolan saçlarımı açık kumaral koyu sarı istedim iğrenç bi renk oldu resmen turunculuklar kustu bgn tekrar gittim düzeltmesi için küllü kumralla boyadı ewet turunculuk kapandı ama bu seferde yeşiilk olduu bnde napıcaam şaşırdım walla

ayy hiç sorma bende 7.1 e boyadım turunculuklar gitsin diye bugün sarı oldu resmen yaa kapanmadı sarı yeşil karışımı tepelerde doreli berbat ötesi şimdi koyu kumral yapsam çok mu koyu olur vallaha bi düzeltiyim birdaha asla boyatmıcam saçımı :(((

kızlar saç rengim koyu kahve boyalıydı açtım turunculu koyu turuncu sarı karışımı bir renk oldu üstüne küllü kumral yapsam nasıl olur?

saçında açıcı varsa küllü renkler kullanma saçların yeşerebilir

Sakın diyorum saçların yeşille kahve arası berbat bir renk olur işin kötü tarafıda o saçı kurtarmak çok emek ister sonra ne yapsan kusar renk :)

Sakın diyorum saçların yeşille kahve arası berbat bir renk olur işin kötü tarafıda o saçı kurtarmak çok emek ister sonra ne yapsan kusar renk :)

teşekkürler evet yeşil oldu ama 2 yıkamada yok oldu o yeşillik şuan bildiğin dore hemde sarı hiç kapanmadı sarılar bu renkten kurtar beni nolur :D bu doreliklerden nasıl kurtulabilirim kumral istiyorum

saçlarınızı bir boyamayla turunculuktan kurtaramazsınız küllü bir saç boyası tercih edin saçlarınızı boyayın 15 gün sonra tekrar aynı küllü renkle boyayın istediğinizi elde edersiniz

saçlarınızı bir boyamayla turunculuktan kurtaramazsınız küllü bir saç boyası tercih edin saçlarınızı boyayın 15 gün sonra tekrar aynı küllü renkle boyayın istediğinizi elde edersiniz

teşekkür ederim ilgilendiğin için ne yapıcağımı şaşırmıştım bende kuaför bi arkadaşıma yaptırdım ama şuan saçlarım çookk güzel oldu rengi turunculuk veya yeşillik dorelik yok istediğim gibi çok tatlı bi rengi var :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim ilgilendiğin için ne yapıcağımı şaşırmıştım bende kuaför bi arkadaşıma yaptırdım ama şuan saçlarım çookk güzel oldu rengi turunculuk veya yeşillik dorelik yok istediğim gibi çok tatlı bi rengi var :)

Bende de organik açıcı kullandılar, üzerine kumral ton attılar, tam istediğim evet
ama aralarıma aydınlık atıldı
ve çok sarı oldu
şimdi korkum şu
yeşil bir renkle uyanmak istemiyorum.
ama bu acık renk de hoşuma gitmedi çok dikkat cekio bana göre
küllü olmasını istesem
rengi değişir mi ?
2 hafta beksem yıkanınca toparlanır mı
yoksa boşa mı vakit geciriyorum

[QUOTE="luna1, post: 29076438, member: 452teşekkür ederim ilgilendiğin için ne yapıcağımı şaşırmıştım bende kuaför bi arkadaşıma yaptırdım ama şuan saçlarım çookk güzel oldu rengi turunculuk veya yeşillik dorelik yok istediğim gibi çok tatlı bi rengi var :)[/QUOTE]
Merhaba konuyu çok önceden açmışsınız ama cevap verirsenim çok sevinirim arkadaşım boyadı demişsiniz hangi boyayla nasıl boyadı acaba

Back
X