Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam bnm sorunum konuda açtım bununla ilgili kuaför mafetti saçlarımı komple açıcıyla açtı turuncu oolan saçlarımı açık kumaral koyu sarı istedim iğrenç bi renk oldu resmen turunculuklar kustu bgn tekrar gittim düzeltmesi için küllü kumralla boyadı ewet turunculuk kapandı ama bu seferde yeşiilk olduu bnde napıcaam şaşırdım walla
Kolestonun küllüleri iyi kapatıyor turunculuğu. 8.1 açık küllü kumral mesela.
kızlar saç rengim koyu kahve boyalıydı açtım turunculu koyu turuncu sarı karışımı bir renk oldu üstüne küllü kumral yapsam nasıl olur?
saçında açıcı varsa küllü renkler kullanma saçların yeşerebilir
Sakın diyorum saçların yeşille kahve arası berbat bir renk olur işin kötü tarafıda o saçı kurtarmak çok emek ister sonra ne yapsan kusar renk :)
saçlarınızı bir boyamayla turunculuktan kurtaramazsınız küllü bir saç boyası tercih edin saçlarınızı boyayın 15 gün sonra tekrar aynı küllü renkle boyayın istediğinizi elde edersiniz
teşekkür ederim ilgilendiğin için ne yapıcağımı şaşırmıştım bende kuaför bi arkadaşıma yaptırdım ama şuan saçlarım çookk güzel oldu rengi turunculuk veya yeşillik dorelik yok istediğim gibi çok tatlı bi rengi var :)