Acidan kivraniyorum

Kum dokerken agri yasamamisyim ama tas fenaymis. Acile gidicem kesilmezse. Buscopan belki etkisini gosterir diye bekliyorum
Buscopan iyi bir ilaç serum ada genelde onun ampulunu koyarlar.
Yeni mi içtin inşallah güzel etki eder.
Bende hamile iken yaşadım bilirim. Doğum sancısı başladı sanmıştım. O kadar sancı çekmiştim ki.
Ayağının altına sıcak su torbası koysan bide bol bol su iç.
Rabbim ağrını dindirsin.
Dayanamıyorsan gidin acile olmadı.

Çok üzüldüm, o ağrıyı çok iyi bilirim. Derin derin nefes alıp acile gidin hemen. Bu arada kadın doğum doktorunuzu da arayın, hangi ilaçları alabileceğinizi sorun mutlaka. Acildeki doktorlar sorumluluk almak istemedikleri için bazen müdahale etmiyorlar hamile hastalara. Doktorunuz sakıncası olmayan ilaçları, müdahaleleri söylerse onların da sizin de içiniz rahat eder.
Kontrollerimi devletteki doktor yapiyo ve numarasi yok bende

Buscopan iyi bir ilaç serum ada genelde onun ampulunu koyarlar.
Yeni mi içtin inşallah güzel etki eder.
Bende hamile iken yaşadım bilirim. Doğum sancısı başladı sanmıştım. O kadar sancı çekmiştim ki.
Ayağının altına sıcak su torbası koysan bide bol bol su iç.
Rabbim ağrını dindirsin.
Dayanamıyorsan gidin acile olmadı.
10 dk falan oldu iceli ayaklarim sivak suyun icinde. Dayanirim agriya ama butun gece uyutmaz agri

Bende hamileyken kullandım hiç bı zararını görmedim hatta doktorumun verdiği ilaçta gilaburi meyvesinden elde edilen bir ilaçtı icmeme gerek kalmamıştı o ilacı. Ve çok araştırmıştım o meyve eskiden düşük önleyici olarak ta kullanılırmış
Hamile birine tavsiye verirken korkarım. Size bir şey yapmayan şey ona zarar verebilir. Ihlamurun bile 2 bardaktan fazlası zararlıyken hiç bir takviyeye güvenemem hamileyken.

Iste dedim ya hamilesin.hepsi sana gelmez muhtemelen. bolca su ic canim iyi gelecek eminim. Zaten tas az su ictigimiz icin oluyomus.. yedigimiz tuzlardan olusuyomus. Ha birinin vucudu daha hizli yapar birininki yapmaz.
Genetik yatkinliktan benimki. Dedemde amcalarimda babamda ve kardesimde vardi. Beni hamilelikte buldu

Hamile birine tavsiye verirken korkarım. Size bir şey yapmayan şey ona zarar verebilir. Ihlamurun bile 2 bardaktan fazlası zararlıyken hiç bir takviyeye güvenemem hamileyken.
Haklı olabilirsiniz ama ben sadece tecrübe ettiğim bı konuda tavsiye verdim hiç kimse istemez bebeğe zarar gelmesini. Umarım bian önce ağrısı dinerde hiç birşeye gerek kalmaz

acile gidin, damar yolundan ilac almak cok daha etkili.. serum+parol bile verseler agriniz hafifler. bobrek hastasiyim bende acinizi tahmin edebiliyorum gecmis olsun cekmeyin dayanilcak sey degil acilde serum taktirin.

Agri zamani ne yapmaliyim soylemedi. Sadece mutlaka bayramdan sonra kontrole gel dedi
Arkadas demis bencede acile gidin datanilmazsa en azindan gozetim altinda tutulursun. Dusururken yapilcak birsey yokki!! Dusurnek icin bahsettigimiz yontemler var.. buarada tas kac tane? Buyuk mu kucuk mu mesela? Bi lazimlik gibi birsey varsa ya da kova vs idrarini oraya yapki duserse gorebilesin

Arkadas demis bencede acile gidin datanilmazsa en azindan gozetim altinda tutulursun. Dusururken yapilcak birsey yokki!! Dusurnek icin bahsettigimiz yontemler var.. buarada tas kac tane? Buyuk mu kucuk mu mesela? Bi lazimlik gibi birsey varsa ya da kova vs idrarini oraya yapki duserse gorebilesin
Agri cok yukarda suan bobrekte buyuk ihtimal tas. Doktor tas var dediginde boyutunu sormayi akil edemedim. Tas var dedi sadece daha once dokmedigim icin sayi boyut sormak aklima gelmedi

Aybı haftalarda ben se taş yüzünden çok sancılanmıştım. Serumla rahatlamıştım. Bebeğin her hareketi sancı yapar.Allah şifa versin çok zor bir durum.

Agri cok yukarda suan bobrekte buyuk ihtimal tas. Doktor tas var dediginde boyutunu sormayi akil edemedim. Tas var dedi sadece daha once dokmedigim icin sayi boyut sormak aklima gelmedi
Benim esimde doktu tas ordan biliyorum. Kardesimde gecirdi. Kardesime serum verildi bol su icti o sekilde dusurdu diye tahmin ediyoruz ama mahvoldu o da. Esinde ole o da alkolsuz bira icti..

Kanamada yapabiliyor hemen panikleme ama doktora git bence

Bir önerim yok ama inşallah sancın hemen geçer, ilaç iyi gelir inşallah.. Çok zor bir şey babamdan biliyorum. 30 yıldır çekiyor bu derdi.. Olmadığı ameliyat çeşidi kalmadı, denemediği kür, ilaç kalmadı. Böbrek üretip duruyor. Ameliyatla alınamayan kıvrımlardaki parçalar sürekli enfeksiyon üretiyor ve daha kötüsü evrim geçirip duruyor bu bakteriler.. Ateşini düşüremiyorlar öyle durumda, 1 yıl boyunca sabah akşam serum ile ateşi bitti. İnşallah tekrarlamaz diye dua ediyoruz. Taş dersen hala duruyor.

Bir önerim yok ama inşallah sancın hemen geçer, ilaç iyi gelir inşallah.. Çok zor bir şey babamdan biliyorum. 30 yıldır çekiyor bu derdi.. Olmadığı ameliyat çeşidi kalmadı, denemediği kür, ilaç kalmadı. Böbrek üretip duruyor. Ameliyatla alınamayan kıvrımlardaki parçalar sürekli enfeksiyon üretiyor ve daha kötüsü evrim geçirip duruyor bu bakteriler.. Ateşini düşüremiyorlar öyle durumda, 1 yıl boyunca sabah akşam serum ile ateşi bitti. İnşallah tekrarlamaz diye dua ediyoruz. Taş dersen hala duruyor.
Çok geçmiş olsun babanıza. Ne zor şeyler yaşamış :(

Back
X