acıdan zevk alanlar

endulus34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
4.793
2.819
173
İstanbul
kızlar bazı hemcinslerımın sadist olduğunu öğrendım,acıdan hoşlananlar var,biliyorsunu ben ayrılık acısı çekıyorum,ee tabi olur olmaz yerde ağlıyorum,arkadaşlarımın bazı ne güzel deyip iç geçirmezmı,şok oldum,keşke onlarda çekseymış aşk acısı,bir zamnda sonra olmazmı,ne şanşlıymışım,kızlar siz ne düşünüyorsunuz?özellikle yaşı büyük olanlar..küçüklere tavsiyem ilişkiyi uzatıp alışkanlığa dönüşmedne evlenın :)

hala aşk acısı çeken var mı ya otuzlu yaşlarda, ne bileyim aşk acısı falan dediğin 25 dir maksimum gibi gelir bana
demekki ender bulunduğuna göre özenilcek bişey otuzlu yaşlarda

tabii çekilen acı gerçekten aşk acısımı ona bakmak lazım, genelde o acı başka şeylerin acısıyla karışır
verilen emeğin acısı, geçen yılların acısı, hayallerini o insan için gömmenin acısı vs.. vs..

haklısn,alışkanlığın ve belkide geç kalmışlığın acısı,zamanın geri gelemeyeceğini kabullenme acısı,karışırda karışır,ama çok haksızlık etmeyelım aşk a:)

Bende sadistlik değil de acımı sonuna kadar yaşamak huyu var. Hani yok ağlamıycam,düşünmüycem gibi bir kasıntım hiç olmaz.Ağlarım,dibine kadar sarhoş olurum,bağırır çağırırım.İçime atarsam sonra birikeceğini düşünürüm nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…