Doğuma Hazırlık Aciiiiil ssvd

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
Arkadaşlar ssvd yapan arkadaşlar ne olur bana umut olun 3 aylik geveyim ilk bebeğim anı karar nedeni ile sezeryan oldu çok korkmuştum bundan dolayı yoğun kanama yaşayıp nerdeyse rahmim alınıyor du ve şu an gebeyim normal doğum istiyorum yapan varmı 3 yıl oldu sezeryanm ve mersinde ssvd yapan yada yaptıran hastane doktor biliyormusun uz

Benim ilk gebeliğim zorunlu olarak sezeryan oldu başka şansımız kalmamıştı ama daha sonraki normal oldu yani imkansız değil ama tabiki de riskleri var bu sebeple de drlar pek yanaşmak istwmiyor maalesef

Hayır birinci sezeryana mecburi ben ilki normal olsun istiyordum ama mümkün olmadı ama ikinci de nasip oldu yani mümkün bişey önemli olan sağlıklı gelişsin herşey ve siz kararlı olun :)

Benim ilk gebeliğim zorunlu olarak sezeryan oldu başka şansımız kalmamıştı ama daha sonraki normal oldu yani imkansız değil ama tabiki de riskleri var bu sebeple de drlar pek yanaşmak istwmiyor maalesef
Peki kaç yıl sonra ikinciyi normal doğurdunuz ve ozeldemi devlettemi yaptiniz

2,5 - 3 yıl civarı çoğul gebelikti normal doğum olan devlet hastanesinde çalışan bir hocanın özeline gidiyordum doğum hocanın çalıştığı üniversite hastanesinde oldu zaten önemli olan nerede olduğu değil dr un bu durumu onaylaması umarım gönlünüze göre birini bulursunuz :)

2,5 - 3 yıl civarı çoğul gebelikti normal doğum olan devlet hastanesinde çalışan bir hocanın özeline gidiyordum doğum hocanın çalıştığı üniversite hastanesinde oldu zaten önemli olan nerede olduğu değil dr un bu durumu onaylaması umarım gönlünüze göre birini bulursunuz :)
Aynen sizin gibiyim bende 3 yıl oldu ama benim ilk doğumum tehlikeli geçti biraz doğum sonrası rahim toparlanmayip aşırı kanamadan nerdeyse rahmim alinabiliniyordu ve kurtuldum bilmiyorum o riskli ameliyat sonrası yine normal doğum olurmu acaba

Bende 2sezeryan sonrası ssvd araştırıyorum ay inşallah olur da bulurum dr

ben de ilk doğumum sezeryan oldu doğumum ilerlemedigi için bunda normal olsa dedim bir kaç doktora sordum iyi doktorlar bunlar da ama yanaşmadılar.bir tanesi macera aramiyoruz zaten bir kere üstten kesilmiş bir kadını bir de alttan kesmenin bir anlamı yok dedi. risk yüksek yanaşma dedi. ben de vazgeçtim öyle olunca

ben de ilk doğumum sezeryan oldu doğumum ilerlemedigi için bunda normal olsa dedim bir kaç doktora sordum iyi doktorlar bunlar da ama yanaşmadılar.bir tanesi macera aramiyoruz zaten bir kere üstten kesilmiş bir kadını bir de alttan kesmenin bir anlamı yok dedi. risk yüksek yanaşma dedi. ben de vazgeçtim öyle olunca
amma kaba dr mus.tamam dogru olabilir ama uslup yanlis

bende 2sezeryandan sonra 3.hamileligimde istiyordum oyleki bu dr banada acaba dedirtti :KK53::oops:
hayırlı ve sağlıklı olan olsun da 2 sezeryan sonrası daha riskli değil mi acaba iyice araştırın benim bir tanıdığım ssvd sonrası kaç gün yoğun kanamadan komada yattı yavrucuklarinda düşünün ..gerçekten işinin ehli birini bulmadan karar vermeyin derim

hayırlı ve sağlıklı olan olsun da 2 sezeryan sonrası daha riskli değil mi acaba iyice araştırın benim bir tanıdığım ssvd sonrası kaç gün yoğun kanamadan komada yattı yavrucuklarinda düşünün ..gerçekten işinin ehli birini bulmadan karar vermeyin derim
tesekkurler fikir icin

ben de 27 ay önce mecburi sezeryan ile doğum yaptım. ssvd araştırıyorum hatta bu konuda destek için bir doğum koçuyla görüştüm bana dediği şuydu asla yapamazsın sezeryan kesik yeri zorlanır ve yırtılır dedi bu kadar basit mi yani anlamadım

Back
X