Peki kaç yıl sonra ikinciyi normal doğurdunuz ve ozeldemi devlettemi yaptinizBenim ilk gebeliğim zorunlu olarak sezeryan oldu başka şansımız kalmamıştı ama daha sonraki normal oldu yani imkansız değil ama tabiki de riskleri var bu sebeple de drlar pek yanaşmak istwmiyor maalesef
Aynen sizin gibiyim bende 3 yıl oldu ama benim ilk doğumum tehlikeli geçti biraz doğum sonrası rahim toparlanmayip aşırı kanamadan nerdeyse rahmim alinabiliniyordu ve kurtuldum bilmiyorum o riskli ameliyat sonrası yine normal doğum olurmu acaba2,5 - 3 yıl civarı çoğul gebelikti normal doğum olan devlet hastanesinde çalışan bir hocanın özeline gidiyordum doğum hocanın çalıştığı üniversite hastanesinde oldu zaten önemli olan nerede olduğu değil dr un bu durumu onaylaması umarım gönlünüze göre birini bulursunuz :)
gebelik olsa bende istiyorum 2si sezeryan oldu 6yil gecti acaba istanbulda ssvd yaptiran varmi avrupa yakasindaBende 2sezeryan sonrası ssvd araştırıyorum ay inşallah olur da bulurum dr
amma kaba dr mus.tamam dogru olabilir ama uslup yanlisben de ilk doğumum sezeryan oldu doğumum ilerlemedigi için bunda normal olsa dedim bir kaç doktora sordum iyi doktorlar bunlar da ama yanaşmadılar.bir tanesi macera aramiyoruz zaten bir kere üstten kesilmiş bir kadını bir de alttan kesmenin bir anlamı yok dedi. risk yüksek yanaşma dedi. ben de vazgeçtim öyle olunca
yani evet biraz öyle oldu ama gerek olmadığını anlatmak için herhalde öyle dedi onun da tarzı o demekki.. zaten artık ona gitmiyorumamma kaba dr mus.tamam dogru olabilir ama uslup yanlis
bende 2sezeryandan sonra 3.hamileligimde istiyordum oyleki bu dr banada acaba dedirttiyani evet biraz öyle oldu ama gerek olmadığını anlatmak için herhalde öyle dedi onun da tarzı o demekki.. zaten artık ona gitmiyorum
hayırlı ve sağlıklı olan olsun da 2 sezeryan sonrası daha riskli değil mi acaba iyice araştırın benim bir tanıdığım ssvd sonrası kaç gün yoğun kanamadan komada yattı yavrucuklarinda düşünün ..gerçekten işinin ehli birini bulmadan karar vermeyin derimbende 2sezeryandan sonra 3.hamileligimde istiyordum oyleki bu dr banada acaba dedirtti
tesekkurler fikir icinhayırlı ve sağlıklı olan olsun da 2 sezeryan sonrası daha riskli değil mi acaba iyice araştırın benim bir tanıdığım ssvd sonrası kaç gün yoğun kanamadan komada yattı yavrucuklarinda düşünün ..gerçekten işinin ehli birini bulmadan karar vermeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?