ACİİİİİLLL!!!!!!!!

bitanecikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
211
179
103
Kızlar 7+3 haftalık hamileyim. İlk kez bugün prçetede belli belirsiz bir pembelik gördüm çok hafif ve çoooook açık bir pembe..sizce nedendir?ayaklarımı üşütmüş olabilirm ya da düşük tehlikesi olabilir mi?

Doktorunu ara sor yarin. O daha dogru bilgilendirir.
Umarim onemli birsey yoktur. Normaldir herhalde...

Önemli bişey olduğunu sanmıyorum eğer devam ediyorsa ve rengi koyulaşıyorsa doktora git hemen ama çok az gelip bittiyse randevunda danış doktoruna mutlaka

Cnm dediğim gibi rengi koyuşdşmadkça korkmana gerek yok çok sık görülür gebelikte senin haftalarında bu tarz kanama için rahat olsun yarın doktorun da aynı şeyleri söyleyecek

İnşallah henüz kalp atışını bile duyamadımköyde oturuyorum malesef acile gitsem kadın soğum doktoru yok.kanama şeklinde değil peçeteyi inceleyince zar zor görünüyo.

İnşallah henüz kalp atışını bile duyamadımköyde oturuyorum malesef acile gitsem kadın soğum doktoru yok.kanama şeklinde değil peçeteyi inceleyince zar zor görünüyo.
Canım korkma bir şey olmaz inşallah.. Ayaklarının altına yastık koy bir iki tane ve yat .. Sabahta doktora gidersin

Hııı..doktora gitcem diye duş alayım dedim ..sabah alırım duruma bakayım o zaman..
Bence yapma evet, yastık koymayıda unutma yatarken ben kanamalı bir hamilelik geçirdim canm sürekli 9 ay boyunca ve bunlr doktorların söyledikleri cnm bana

Tutunma kanamasıdır büyük ihtimal bildiğin inşaat var şu an rahminde.
Bebek rahim duvarını kazıyor gibi düşün .

7 haftalığım artık tutunma kanaması mıdır ki?bi de ağrım yok ama büyük ihtimal üşüttüm akıntı şeklinde çoook hafif.sıvı değil..

Back
X