Aciiiilll...

missnavy

bahtsız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
98
20
İyi gunler kizlar

Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?

Doktor bi krem yaziyo ben onun cok faydasini gordum ama yediklerine dikkat etmen lazim ben cok baharatli yada domates yedigimde agrim olurdu

Kabizlik var 1 haftadir onun yuzunden oldu tuvalete cikamadigimdan sancidan ölduruyor beni ozur dilerim biraz acik yaziyorum...

doktora gıdersen cok basıt bı operasyonla kurtulursun
ben hem fissür hem hemoroıd amelıyatı oldum 10 dk ıslem sonrasına oh be dedım
suan tek yapabılecegın sey ılıktan bıraz sıcak suya otur o agrını cok rahatlatır
sebze meyve ye bol su ıc ıhtıyacını asla erteleme acısada gıt ve hemen randevu al kurtul cektıgıne degmez

Sana gecicide olsa bi cozum onerim var ben dogumdan sonra bagsur olmustum oyle kurtuldum
Hakiki zeytinyagini pamuga iyice dok sonra iyice islanan o pamugu elinle makata itekle oyle orda kalsin cok iyi geliyo bunu 20 gun devamli yap o pamuk icerde duracak tuvalette dustukce tekrar yap pamuk zeytinyagini iyice emsin cok rahatlatiyo dene bakalim

doktora gıdersen cok basıt bı operasyonla kurtulursun
ben hem fissür hem hemoroıd amelıyatı oldum 10 dk ıslem sonrasına oh be dedım
suan tek yapabılecegın sey ılıktan bıraz sıcak suya otur o agrını cok rahatlatır
sebze meyve ye bol su ıc ıhtıyacını asla erteleme acısada gıt ve hemen randevu al kurtul cektıgıne degmez
Ameliyattan sonra tekrarliyormus dogru mu acaba ve bende zaten cocukluktan kabizlik problemi var ve 1 haftadir ne cekiyorum bu yuzden ...
Tesekkur ederim su iciyorum ama sicak suya oturayim insallah iyi gelir...

Sana gecicide olsa bi cozum onerim var ben dogumdan sonra bagsur olmustum oyle kurtuldum
Hakiki zeytinyagini pamuga iyice dok sonra iyice islanan o pamugu elinle makata itekle oyle orda kalsin cok iyi geliyo bunu 20 gun devamli yap o pamuk icerde duracak tuvalette dustukce tekrar yap pamuk zeytinyagini iyice emsin cok rahatlatiyo dene bakalim
Cook tesekkur ederim annem zeytinyagi ic dedi kabizlik icin birde bunu yapiyim insallah iyi gelir...

İyi gunler kizlar

Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
niye 1 haftadır bekliyorsun gitsene doktora

Tamam işte onuda söylersin ona göre bişeyler verir dr yarın git korkma düşündüğün gibi bişey yapmıyor sağ.oc. dr lar baktın olmuyor mecbur gidip muayene olucaksın sıkıntılı bir hastalık Allah korusun :KK66:
Tesekkur ederim birde bu yasta olmak dahada sıkıntili annem dogumdan sonra olmus hala cekiyor ondan korkuyorum...

daflon + krem(yada fitil ben fitil tercihe diyirum ) kullanmazsan geçmez
kabiz olma zeytinyagi iç, kayisi hosafi iç
bol su iç
acil bi çzoum yok maalesef zamanla gecer , yukardakileri yaparsan 2 gune biraz rahatlarsin

X