• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiil

Birseye basladık ve geri dönemiyoruz bu durumda baska ne
Anladık birbirinizi seviyorsunuz,beraber olmuşsun da neden evlenmek?
Yazmışlar işte kyk yurt vs..okul bitince evlenirsiniz acele neden
balıkesirbe hangi bölümü okuyacaksiniz ve şimdi nerde yaşıyorsunuz

Birseye basladık ve geri dönemiyoruz bu durumda baska neebet

Aileleriniz desteklemiyor.
Nerye evleniysunuz?
Ailelerinizin sebebi buyuk ihtimal yaslarinzdir.
Neden daha olgun olup+ para biriktirip + meslek sahibi olup+ anne baba rizasi alip evleniyomsunz?

Bu kadr olumlu secenek varken illa zoru seciyosunuz.
Hem neden birbirinizi kaybediceginizden korkuyosunuzki?
Gecip gidicek senlerden korkuyosaniz o seneler evlenincede gecicek merak etmeyin.
Kacis yok yani.

Sacmalayin kuzum ya seviyosaniz yine sevin gorusun flort edin birbirinizi niye kaybedesinizki illa hemen evlenmekmi gerekiyo hem kaderde ayrilik varsa evlenincede kaynedebilirsiniz bence acele etmeyin okul bitince evlenin
Balikesirde is imkani zor gecinemezsiniz lise diplomasi artik ise yaramiyo bile asil boyle ani bi karar verirseniz birbirinizi kaybedersiniz ailenize ayrildik deyin gorusmeye devam edon okul bitincede evlenirsiniz hem o zaman kimsenin bisey demeye hakki olmaz evlilik yurutmek kolay mi saniyosun hemde hem okuyup hem caliscan hem evlilik...HAYAL DUNYAN GUZEL AMA GERCEKLER BIYLE DEIL YAPMA CANIM

R
hem okuyup hem evlenip hem çalışmak diye bir şey yok. en azından bu dünyada yok. tabiki geçinemezsiniz. evlenmek için acele etmek niye.? takılın işte okul bitince evlenin.
Yasal sevişme hakkı...gençlerin evlilikten anladığı bu.

Evet evlilik cok güzel bir şey.. yasiniz cok küçük diyenlerin aksine eğer imkaniniz var ise evlenebilirsiniz bence.. ama gercekten guveniyorsaniz birbirinize.. maceraya atlamak icin degil yani.
ve ailenizi ikna etmek istiyorsaniz bir süre nisanli kalin. Sonra ailelerde daha destekciniz olur. Zamana birakin biraz..

Yavrucum sefalet kapıdan girince aşk bacadan uçup gider. Benim böyle bir arkaadaşım vardı perişan etti hayatını bir yıla kalmadı bir de ürediler. Sonra çocuğun ihtiyaçları için bi anneanne bi babanne para yolluyordu onlar da fakirdi çocuk düştü dişlerini kırdı doktora götüremediler. Neler neler. Deli deli işler yapmayın arada sevişin işte rahat rahat. Bu yaşta geçim derdiyle uğraşıp ne yapacaksınız.

farklı şehirlerdeyiz görüşemiyeceğiz

Ailen çok genişmiş. Birlikte olduğunu biliyor ve gene de evlenme diyor.
Asıl sebebi bilmiyorum tabi.
Ben kaçarsanız bir süre sonra barışırlar diyecektim ama bunu okuyunca barışmayabilirler diye bir tereddutte kaldim.

Sizin kararınız ikinizde resitsiniz size çocuk diyenler olmuş ama devlet bile demiyor bosverin. Kykdan ikinizde kredi alirsiniz 330 tl aliyorsunuz kişi başı 660 tl öyle bir geliriniz olur. Ayni zamanda part haftasonlari calisabilirsiniz. Ailenizde biraz destek cikmali mesela aile başı aylik 300 tl gonderseler okul bitene kadar idare edersiniz. Bu arada normalde ogrenciler aldigi kredileri geri odemeli aliyor ama ikiniz de ogrenci oldugunuz icin devlet sizden kisi basi 13.500 tlyi almayacak yani 27.000 lira kardasınız:)
Sevgiler .

Hayatinin icine edersin ne sevgi kalir ne ask seni seviyosa gercekten bekler sende beklersin asil evlenip gecimi saglayamayonca ayrilik kapida..bence sık disini okul bitsin oyle evlenin cok pisman olursun gecim olmayinca askta olmaz hayatini mahvetme

Hayat size güzel hacım..:KK71:. Böyle hayat vardı da bizmi yaşamadık pehhhh:KK59:

4 bin evladım.. :KK34:

Yazıyla dört bin lira, rakamla 4000 tl.
Çılgın şeyler siziii :KK20::KK20:

Sor hadi babana aç telefonu sor baba de 4000 lirayla yeni bir ev düzen olurmu? En iyi o bilir :KK43:

Acımadım bastım kahkahayı :rolleyes: Yani kusura bakmayında siz bu kafayla hangi üniversiteyi kazanıcaksınızda okicaksınızda mezun olucaksınızda bide aynı zamanda çalışıcaksınızda eve ekmek getiriceksinizde teeee vallahi çarşı pazar karıştı gülmemden:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X