aciiill idrar testime bakar mısınız

desislawa2248

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
161
36
43
37
1 saat once idrar testi yaptim.15 dk bisey goremeyince testin ust kapagini cikardim icini gormek icin.ordaki yesil seridi hafif kaldirinca pembe bi serit gordum.sonra 1 dk kafa karisikligindan sonra teste tekrar bakinca hani kontrol cizgisi cikiyoya ona yakin bi yerde baska bi pembe gordum ama cok nrt degiller. Silik pembe.suan 1 saat gecti.ama kontrol cizgisi dahil diger cizgide soluklasti.hatta benim acik pembe cizgiler de yok oldu gibi bisey.netim cok yavas yukleyebilirsem ilk cektigim o anki fotolari koyacagim.lutfen yardim edin kafam cok karisti.ayni testten daha once yaptim cok.ama hic bu tarz bisey olmadi.kafam cok karisti

Bence hic takili kalma.. gebelik olsaydi 15 dk icinde cikardi.. istersen baska bir test daha deneyebilirsn. At cope gitsin. Elindeki test iptallll...

Bence hic takili kalma.. gebelik olsaydi 15 dk icinde cikardi.. istersen baska bir test daha deneyebilirsn. At cope gitsin. Elindeki test iptallll...
ya aslinda benim kafami karistiran sey kutuyu actigimda gordugum cizgi kutu kapaliyken gorunen bi yerde degildi.belki daha once cikti dedim.cunku actigimde cizgi ordaydi.seridin kapaliyken gorunmeyen bir yerindeydi ve iyice hayalet gibi de degildi.o yuzden kafam karisti cok karisti canim

Bu ayki adetime daha var.supheli iliski tami tamina 10 agustosta oldu bi kaza oldu :) sonra daha cok dikkat ettik.ama onun ustune adt oldum agustosta.bu ayin 19u falan olmam lazim diye tahmin ediyorum.bu aralar belim cok agriyo.son 1 haftadir sacma sapan seylere ogurerek midem kalkti.gobegimin alt kismina arada biseyler oluyor igne batar gibi.boyle gariplikler olunca suphelendim. Ama acaba ben mi paranoya yapiyorum psikolojik mi diye dusunuyorum testin dandikliginin gazabina da ugramis olabilirim 3 liralik test.ayy ayy canim valla cok karisti kafam fotolari da yukleyemiyorum.

İnşallah hamilesin ama erken idrar test için
Ben 3 gün adet gecikmesi yasayinca test yaptim hic çizgi görmedim
2 hafta geçtikten sonrar kan yaptim pozitif cikti
Yani idrar biraz geç belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…