Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar bişey sorcakdım 6+6 yım sabah kalktığımda iç çamaşımda kahverengi leke gibi bişiy görgördüm.doktora gitmelimiyim hemen.lütfen birileri cvplasın??
Canim ne durumdasin, umarim sagliginiz iyidirBenimde oldu doktora gittim hemen progestan verdi 5. Haftamdayım henüz kalp atışını duyamadık haftaya ctesi gel nedir ne değildir ozaman anlaşılır dedi iki gündür pembe kırmızıya döndü akıntı çok yoğun değil lekelenme taRzı ne yaPacağımı bilmiyorum bende çok korkuyorum
canim ne durumdasin, umarim hersey yolundadirHanımlar bişey sorcakdım 6+6 yım sabah kalktığımda iç çamaşımda kahverengi leke gibi bişiy görgördüm.doktora gitmelimiyim hemen.lütfen birileri cvplasın??
Canım her geçen gün artıyo kanaMam rapor aldım işe gitmiyorum salı gününü bekleyeceğiz dedi doktor umutlarımı bitirdim artık bişey olacaksa biran önce olsun artık ağlamaltan gücümde kalmadıCanim ne durumdasin, umarim sagliginiz iyidir
Canim ya gecmis olsun, rabbimden hayirlisini iste. Kanaman siyahmi? Dualarim seninleCanım her geçen gün artıyo kanaMam rapor aldım işe gitmiyorum salı gününü bekleyeceğiz dedi doktor umutlarımı bitirdim artık bişey olacaksa biran önce olsun artık ağlamaltan gücümde kalmadı
Sağol canım öyle dua ediyorum hep zaten rabbim hayırlısını versin kanamam nazen kırmızı bazende siyaha yAkın kopkoyu oluyoCanim ya gecmis olsun, rabbimden hayirlisini iste. Kanaman siyahmi? Dualarim seninle
Canim oncelikle gecmisolsun.bakacak biri varsa işi gücü birakip yatacaksiniz sadece.benim 1 gun oldu ve tuvalet harici hep yattim ayaklar havada olmasina dikkat edin.3 dusuk yasadim.hep iş yerimde ki stres ve yorgunlukdan dolsyi.guzelce bakilip yatacaksinuz baska caresi yok eger ki bebeginizi istiyorsanizKizlar kanamam durdu lekelenmem devam. Tecrubeli olanlar varsa aranizda lekelenme kac gunde geciyor? Hic gecmicekmi rahatsiz oluyorum ise gidemiyorum evimle kendimle ilgilenemiyorum anca yatiyorum ne zaman gecer 10 gun progestan vermisti dr acaba 10 gun dolunca mi gececek?
Benim bir onceki hafta sali kipkirmuzi kanamam oldu 2gun.sonra koyu siyah kahve akintilarim baslamisti suan hala bir miktar gunluk lekeler oluyor.canim malesef yatmak zorundayiz.riskli hamilelik yasiyoruz.Kizlar kanamam durdu lekelenmem devam. Tecrubeli olanlar varsa aranizda lekelenme kac gunde geciyor? Hic gecmicekmi rahatsiz oluyorum ise gidemiyorum evimle kendimle ilgilenemiyorum anca yatiyorum ne zaman gecer 10 gun progestan vermisti dr acaba 10 gun dolunca mi gececek?
Gecmis olsun .bende ayni seyleri yasiyorum.2haftadir yatiyorum.sanirim bir iki ay daha yaticam.cok korkuyorum.tuvalete gidince kan gelecek diye.Allah ne verirse hayirlisini versin.Mrb canim oncelikle geçmiş olsun ben kisaca anlatayım 10 aralikta düşük yaptim üstüne 1 kez adet ggörüp hamile kaldim tekrar. 6haftalikken kahverengi kan boşaldı resmen ardindan hafif kirmizi kanama derken hastanede yattim ciktim ve suan bebegim 10 haftalik ama hala kkahverengi akinti devam ediyor progestan kullaniyorum ve 1 aydir wc disinda hiç kalkmiyorum annemlere yyerleştik resmen. Ne olup bittigini bende anlamiyorum ama onemli olan bebegim saglikli çok şükür. Her doktor farkli konusuyo hatta en son muayenede 2 gebelik kesesi ggöründü ama biri boş sanirim ikizdi biri düştü yada boş gebelikti bilmiyorum acikcasi bakalim ne kkadar sürecek böyle bende merak ediyorum moralini yüksek tutmaya çalış dua et Allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin bu arada ben bi yerde okumuştum hergün sağ elini karnına koy 56 defa YA MÜBDİ CELLE CELALÜHÜ oku kafani sisirdim kusura bakma kisaca demistim ama epey uzun oldu: )
Canim hic uzun olurmu emek verip yazmissin cok tesekkur ederim demek kahverengi akinti uzun sure gecmiyo ogrendigim iyi oldu cunku gecmiyo diye bu sefer evham yapicaktim.. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi cok uzulurum yoksa cunku bebeklerimiz iyi plasentalarda sorun var diye bebeklere bisey olursaMrb canim oncelikle geçmiş olsun ben kisaca anlatayım 10 aralikta düşük yaptim üstüne 1 kez adet ggörüp hamile kaldim tekrar. 6haftalikken kahverengi kan boşaldı resmen ardindan hafif kirmizi kanama derken hastanede yattim ciktim ve suan bebegim 10 haftalik ama hala kkahverengi akinti devam ediyor progestan kullaniyorum ve 1 aydir wc disinda hiç kalkmiyorum annemlere yyerleştik resmen. Ne olup bittigini bende anlamiyorum ama onemli olan bebegim saglikli çok şükür. Her doktor farkli konusuyo hatta en son muayenede 2 gebelik kesesi ggöründü ama biri boş sanirim ikizdi biri düştü yada boş gebelikti bilmiyorum acikcasi bakalim ne kkadar sürecek böyle bende merak ediyorum moralini yüksek tutmaya çalış dua et Allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin bu arada ben bi yerde okumuştum hergün sağ elini karnına koy 56 defa YA MÜBDİ CELLE CELALÜHÜ oku kafani sisirdim kusura bakma kisaca demistim ama epey uzun oldu: )