Gebeliğe Hazırlık ACİİİLLL YARDIMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
28
26
4 gün önce beta için kan verdiğim de 1.20 çıktı bu ne demek biri bana açıklayabilirmi???

Eklentiler

• Screenshot_20211126-144655_e-Nabz.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 89
4 gün önce beta için kan verdiğim de 1.20 çıktı bu ne demek biri bana açıklayabilirmi???
Biraz kendinizi salsaniz sürekli sizin konulariniza denk geliyorum sabah testiniz çok çok silikti 5uzeri gebelik sayılır iki gün sonra tekrarlayın stres yapmayın gebelik istediğiniz için ne anlama geldiğini biliyorsunuz

Maalesef dediğinizi yapamıyorum ilk gebeliğin ve yeni evliyim kendinizi benim yerime koyun o kadar bi hayvanım varki bunu başkasından duymak beni daha güven oluyorum.

GEC DÖLLENME OLA BİLİR YUMURTLAMA TARİHİNİZİ BİLİYOMUSUNUZ ? YENİ HAMKLELİK DEMEK 2 GÜN SONRA BİDAHA BAKTR KANDA VE TEST YAP ZTN KOYULAŞR
Ayın 12 si yumurtlama tarihim 13 ü çatlama bugün erken gebelik testi yaptım çıktı rastgele gidip kan verdim pazar günü adet günüm.

Maalesef dediğinizi yapamıyorum ilk gebeliğin ve yeni evliyim kendinizi benim yerime koyun o kadar bi hayvanım varki bunu başkasından duymak beni daha güven oluyorum.
Ben iki buçuk senedir bekliyorum sizi çok iyi anlıyorum sizi kendi yerime de koyabiliyorum ama siz çok stres yapiyormussunuz kaç aylık evlisiniz

Şu an gebelik var ama önemli olan ilerlemesi. Yani 500 le öğrenenin de bir anda çıkmıyor o da 5 ten yükseliyor. Siz erken öğrenmişsiniz. Sakin olmaya çalışın daha 4 haftalık bile değil bebiş belliki. Sürekli bakmanın zararı da bu. Stres yapmadan takip etmeye çalışın

Ben iki buçuk senedir bekliyorum sizi çok iyi anlıyorum sizi kendi yerime de koyabiliyorum ama siz çok stres yapiyormussunuz kaç

Yarin adet günüm karın ağrım yok geçen ay ki gibi ama tuvalete çıktığım da hafif kahverengi tarzında leke geliyo çok hafif ama bilemedim.

Ablam 15 haftaya kadar lekelenme yasadi ilaç kullandi öyle diyim sana

Sakince bekleseniz zırt pırt test yapmasanız, adet gününüz bir hafta gecikse ondan sonra test yapsanız şu sıkıntıyı çekmeseniz olmuyor mu?
Stresin tutunmaya çalışan bebeğe zararlarından haberiniz var mı?
İlk gebelik, yeni evlilik falan filan bunlar bahane değil, kalp atım hızınız bile hızlanıyor şu halinizde yazık değil mi bebeğe

Aynen öyle bir dünya konu açmış burdaki herkes gebelik bekliyor konunun aciliyeti de yok başlığa bakanda acili görünce giriyor hergün aynı isimler farklı başlıkta aynı konuları açıyor. Yasak zaten bu durum banlanırlar yakında. L Limonlu Su bebeğim boşver sende görmezden gel benimde dicek bişeyim kalmadı bu konuda.

Ben kendisine kızıyorum yıpratıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…