• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 1677

Kendinizi mutlu edin bu iki gün. Görünürse haber verin. Çok mutlu oldum sizin adınıza
Akşam durduk yere birden bire kanamam başladı baya bir oldu. Şimdide devam ediyor ve ara ara pıhtılı sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım. Düşük oluyor sanırım sol kasığımda Ağrı var belime vuruyor

5 vakit namazımda dua ediyorum Rabbim isteyen hak eden herkese anne baba olmayı nasip etsin.Kimseleri çaresiz ve beklentide koymasın. Sizlerde bana dua edin bu kez Sağlık bir gebelik olsun hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım inşaAllah.. Korku ve ümit arasındayım ne hissedecegimi ne yapacağımı ne duaunecegimi bilmiyorum dünden beri surakli arastiriyorum 6 günlük gecikmede 1670 HCG dusukmu yaşayan varmı diye ama düşük gibi 5.ci ve son gebeliğimde 2.5 aylık oldu kese oldustu ama bebek gelismedi kalbi atmadı kurtaj oldum 7900 felandi bu zamanlarda bu oran çok çok düşük
Niye düşük olsun önemli olan artış 4 günlük gecikmede 390 çıkmıştı benim mesela🥹 umutsuz olmayın 💕

Back
X