Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci çizgi silik gözüküyor var bence çok erken olduğu için bu kadar silik çıkmış olabilir hayırlı olsunKızlar yeni yaptım. Sizce pozitif mi? Adete 8 gün var tahminen
Bir kez daha yaptım. İçini de açmadım. Yine böyle çıktı. Daha net değil mi? Çok heyecanlıyomİkinci çizgi silik gözüküyor var bence çok erken olduğu için bu kadar silik çıkmış olabilir hayırlı olsun
Bir kez daha yaptım. İçini de açmadım. Yine böyle çıktı. Daha net değil mi? Çok heyecanlıyom
Ay ağlattınız beniUmut vermek istemem ama hayırlı olsun diyelim ben görüyorum annesi
Silik ama net görebiliyorum ben bence hamilesiniz isterseniz yarın kan verin 2 günde bir vermeye devam edin artış nasıl diye veya adet gününüze kadar bekleyin ay çok sevindim darısı başıma inşallah sonucunuzu paylaşmayı unutmayınBir kez daha yaptım. İçini de açmadım. Yine böyle çıktı. Daha net değil mi? Çok heyecanlıyom
Ama adetinize daha çok varmış erken gebelik testi mi bu ? Mutluluk yaşları olsun inşallah bizlere de nasip olsunAy ağlattınız beni
Erken gebelik testi. Markası artimed. Çok fazla yalancı pozitif gösteriyormuş. O yüzden üç kez üst üste yaptımAma adetinize daha çok varmış erken gebelik testi mi bu ? Mutluluk yaşları olsun inşallah bizlere de nasip olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu test çok fazla yalancı pozitif gösteriyormuş. Ben şimdi gideceğim hemen kan vermeye. Duramam heyecandanSilik ama net görebiliyorum ben bence hamilesiniz isterseniz yarın kan verin 2 günde bir vermeye devam edin artış nasıl diye veya adet gününüze kadar bekleyin ay çok sevindim darısı başıma inşallah sonucunuzu paylaşmayı unutmayın
selamlar, bence hamilesiniz benim adet günüm de yarın, 5 gün önce hayalet bir çizgi çıkmıştı sizinkinden daha soluk, o günden beri 5 gündür her sabah test yapıyorum gitgide koyulaştı bugün de kan testim pozitif çıktı. bence sizin de gitgide koyulaşacak inşallahKızlar yeni yaptım. Sizce pozitif mi? Adete 8 gün var tahminen
İnşallah inşallahselamlar, bence hamilesiniz benim adet günüm de yarın, 5 gün önce hayalet bir çizgi çıkmıştı sizinkinden daha soluk, o günden beri 5 gündür her sabah test yapıyorum gitgide koyulaştı bugün de kan testim pozitif çıktı. bence sizin de gitgide koyulaşacak inşallah
Ay maşallah, böyle güzel haberler duyunca umudum artıyor El birliğiyle isteyen herkesi dualarla gebe bırakacağız inşallahselamlar, bence hamilesiniz benim adet günüm de yarın, 5 gün önce hayalet bir çizgi çıkmıştı sizinkinden daha soluk, o günden beri 5 gündür her sabah test yapıyorum gitgide koyulaştı bugün de kan testim pozitif çıktı. bence sizin de gitgide koyulaşacak inşallah
Sen doğrudan bir kan veriyorsun kuzum sonra da bizlere müjdeyi veriyorsun inşallahErken gebelik testi. Markası artimed. Çok fazla yalancı pozitif gösteriyormuş. O yüzden üç kez üst üste yaptım
İnşallah canlarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinSen doğrudan bir kan veriyorsun kuzum sonra da bizlere müjdeyi veriyorsun inşallah
Amin sabırsızlıkla bekliyoruzRabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu test çok fazla yalancı pozitif gösteriyormuş. Ben şimdi gideceğim hemen kan vermeye. Duramam heyecandan
Hep 1,20 çıkan değerim 2,86 çıktı . Adetime en az 8 gün olduğunu varsayarsak belki ilk günleridir. Beta hcg ne zaman baktırsam 1.20 çıkıyorduSen doğrudan bir kan veriyorsun kuzum sonra da bizlere müjdeyi veriyorsun inşallah
5 altı negatif oluyor sen adetine kadar yine de bekle o zaman net belli olur çok erken şuan biliyorum beklemesi çok zor ama zaman geçmesi gerekHep 1,20 çıkan değerim 2,86 çıktı . Adetime en az 8 gün olduğunu varsayarsak belki ilk günleridir. Beta hcg ne zaman baktırsam 1.20 çıkıyordu
Genelde negatif olunca 1.20 ya da altında değer çıkar hadi hayırlısı 4.99 çıksa bile 5 altında olduğu için negatif sayılır daha adetinr varmış bi kaç gün sonra varsa yükselir degerin insAllah Rabbim sağlıkla nasip etsinHep 1,20 çıkan değerim 2,86 çıktı . Adetime en az 8 gün olduğunu varsayarsak belki ilk günleridir. Beta hcg ne zaman baktırsam 1.20 çıkıyordu
Ay inşallah. Tez canlılığım beni üzüyor . Bu sefer bekleyeceğim iyice testler koyulaşana kadarGenelde negatif olunca 1.20 ya da altında değer çıkar hadi hayırlısı 4.99 çıksa bile 5 altında olduğu için negatif sayılır daha adetinr varmış bi kaç gün sonra varsa yükselir degerin insAllah Rabbim sağlıkla nasip etsin