- 17 Haziran 2025
- 13
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi sevdayeli343
-
Tam 5 gün olduŞuan kaç haftaliksiniz ne zaman gittiniz doktora
7 ağustos da gidicem inşallah doktorum çok küçük de olsa bir kese mevcut ama çok erken olabilir 1 yada 2 hafta sonra tekrar gel dedi bana folbiol ve progestan verdi.Daha erken olabilir içinizi ferah tutun tekrar ne zaman kontrole çağırdı sanırım daha 7 hafta bile olmamış gebelik
Bence bir problem yok içinizi ferah tutun daha erken 7 haftadan önce gitmeyin zaten ben 7 haftalıkken gittim hem bebeği hem kalp atışını duydum sizde duyacaksınız Allah'ın izniyle7 ağustos da gidicem inşallah doktorum çok küçük de olsa bir kese mevcut ama çok erken olabilir 1 yada 2 hafta sonra tekrar gel dedi bana folbiol ve progestan verdi.
Bence bir problem yok içinizi ferah tutun daha erken 7 haftadan önce gitmeyin zaten ben 7 haftalıkken gittim hem bebeği hem kalp atışını duydum sizde duyacaksınız Allah
İnşallah diye umuyorum çünkü ben daha önce düşük yaşadım ya hani içimde yine olmaz diye düşünce var ama bir yandan da sevinç karma karışık duygular yaşıyorum İnşallah rabbim gittiğimde bebişimi gösterirBence bir problem yok içinizi ferah tutun daha erken 7 haftadan önce gitmeyin zaten ben 7 haftalıkken gittim hem bebeği hem kalp atışını duydum sizde duyacaksınız Allah'ın izniyle
Düşükleriniz kaç haftalıkken olmuştu sebebi neydi bu aradaİnşallah diye umuyorum çünkü ben daha önce düşük yaşadım ya hani içimde yine olmaz diye düşünce var ama bir yandan da sevinç karma karışık duygular yaşıyorum İnşallah rabbim gittiğimde bebişimi gösterir
eşim ile aramda kan uyuşmazlığı ve ben 43 kiloyum zayıflık dan da kaynaklıDüşükleriniz kaç haftalıkken olmuştu sebebi neydi bu arada
Biz 6+5 te gördük kalp atışınıÖncelikle selamun aleyküm. Ben doktora gittim. Önce idrar testi yaptım. İdrar testimde iki tane çizgi çıktı. Doktoruma söyledim, iki tane çizgi çıktı. Hamilelik şüphesinden şüpheleniyorum. 19 Haziran son adet tarihim. Ve beni karından ultrasyona aldı. Ultrasonda dört haftalık kese göründüğünü söyledi. Ama içinde embryo görünmedi. Daha sonra benden BThCG ve çeşitli hormon testleri istedi. Hormon testimde 5.424 çıktı. Daha sonra doktorun yanına gittiğimde doktor bana söyledi ki, şu an kan testine ve kesene göre bir gebelik var. Ama henüz kese var embriyo gözükmüyor dedi. Bir ya da iki hafta sonra tekrar gel dedi. Çok korkuyorum. Daha önce üç tane düşük yaşadım. İnşallah boş gebelik değildir. Bazen ara ara kasılmalarım oluyor. Ama hiçbir şekilde kan vesaire, lekelenme tarzında bir şeyler yok. Uyku halindeyim sürekli. Lütfen bana yardım edin. Böyle şeylerle karşılaşan insanlar var mı aranızda?
Dikkat edin kendinize ve beslenmenize özen gösterin Allah in izniyle birşey olmaz inşallaheşim ile aramda kan uyuşmazlığı ve ben 43 kiloyum zayıflık dan da kaynaklı
AYY OKADAR MUTLU OLDUMKİ YORUMUN BENİ ÇOK SEVİNDİRDİİBiz 6+5 te gördük kalp atışını
Biraz daha bekleyin geç döllenme de olabilir ama sanmıyorum içime olumsuz birşey doğmadı
Dua edermisiniz banaDikkat edin kendinize ve beslenmenize özen gösterin Allah in izniyle birşey olmaz inşallah
İnşaAllah iyi düşünelim iyi olsun Allah herşeyin en hayırlısını versin sağlıklısını nasip etsinAYY OKADAR MUTLU OLDUMKİ YORUMUN BENİ ÇOK SEVİNDİRDİİ
AminİnşaAllah iyi düşünelim iyi olsun Allah herşeyin en hayırlısını versin sağlıklısını nasip etsin
Tabiki dualarım sizinle inşallah kalp atışlarını pıt pıt duyacaksınız daha önce düşük yaşamadım yine olur diye korkmayın Allah büyüktür bu arada avokado kabak çekirdeği yiyin arada tutunmaya yardımcı olurDua edermisiniz bana
4-5 hafta arasında cıkması o degerın normal. kese gorunur ıcınde bebek gorunmesı ıcın de 2 hafta gerekır zaten :) bos gebelıkten oldugunu sanmam :) kesede kalp atısı gordugum zamandan 6+3 ten gerı cıktıgımda 4+3 2700 cıkmıs 2 3 gune 5400 olurdu yani ve keseden baska bısı gorunmezdı gıtseydımm :)Öncelikle selamun aleyküm. Ben doktora gittim. Önce idrar testi yaptım. İdrar testimde iki tane çizgi çıktı. Doktoruma söyledim, iki tane çizgi çıktı. Hamilelik şüphesinden şüpheleniyorum. 19 Haziran son adet tarihim. Ve beni karından ultrasyona aldı. Ultrasonda dört haftalık kese göründüğünü söyledi. Ama içinde embryo görünmedi. Daha sonra benden BThCG ve çeşitli hormon testleri istedi. Hormon testimde 5.424 çıktı. Daha sonra doktorun yanına gittiğimde doktor bana söyledi ki, şu an kan testine ve kesene göre bir gebelik var. Ama henüz kese var embriyo gözükmüyor dedi. Bir ya da iki hafta sonra tekrar gel dedi. Çok korkuyorum. Daha önce üç tane düşük yaşadım. İnşallah boş gebelik değildir. Bazen ara ara kasılmalarım oluyor. Ama hiçbir şekilde kan vesaire, lekelenme tarzında bir şeyler yok. Uyku halindeyim sürekli. Lütfen bana yardım edin. Böyle şeylerle karşılaşan insanlar var mı aranızda?
4-5 hafta arasında cıkması o degerın normal. kese gorunur ıcınde bebek gorunmesı ıcın de 2 hafta gerekır zaten :) bos gebelıkten oldugunu sanmam :) kesede kalp atısı gordugum zamandan 6+3 ten gerı cıktıgımda 4+3 2700 cıkmıs 2 3 gune 5400 olurdu yani ve keseden baska bısı gorunmezdı gıtseydımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?