A atyserek Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2013 44 0 16 Antalya 7 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi atyserek #1 kızlarrr evlere iş veren firmalar yani nikah şekeri boncuk vs vs yaptıran biliomusunuz yada cevrenizde böle calışan biri varmı antalyadan
kızlarrr evlere iş veren firmalar yani nikah şekeri boncuk vs vs yaptıran biliomusunuz yada cevrenizde böle calışan biri varmı antalyadan
SizBiz Mâşaallah Bârekallah Kayıtlı Üye 22 Kasım 2010 3.865 18 116 Konya 7 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi atyserek #2 birara bende düşündüm ama ben bulamadım.. inşallah bulursun. Allah yardımcın olsun..
A atyserek Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2013 44 0 16 Antalya 7 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi atyserek #3 SizBiz .!.: birara bende düşündüm ama ben bulamadım.. inşallah bulursun. Allah yardımcın olsun.. Genişletmek için tıkla... inşalah ya sabahtan beri internetten araştırıorm bütün ilan veren numaralar kullanılmamaktadır diyo delircem
SizBiz .!.: birara bende düşündüm ama ben bulamadım.. inşallah bulursun. Allah yardımcın olsun.. Genişletmek için tıkla... inşalah ya sabahtan beri internetten araştırıorm bütün ilan veren numaralar kullanılmamaktadır diyo delircem