AciiLLLLLL .. KIZLAAARRR

snsmelgm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
67
3
Kızlar merhaba . yakın bır zamanda burnumdan estetık olmaya karar verdım ama korkularım var goz altı morlukları falan oluyormus galıba kac gunde ıyılesıyor :) alcı ne zaman cıkıyor v.s ıyılesme sureclerınde neler yasadınız yazarmısınızzzz.. ?:KK200::KK36:

Morluklar kişiden kişiye değişiyor. Doktor morlukların bir an önce geçmesi için krem önerebilir korkmayın.

ay ınsallah hemen gecer yaa cok korkuyorum cunku ortada hortlak gıbı gezmekten :))):KK43:

ameliyatta yapılacak işelemede baglı bi durum bu morluklar genelde her ameliyat olanada oluyor.ama cok ama az bünyenin iyileşme sürecide önemli ona göre en fazla 1 hafatada morluk kalmaz.morluk için kremde veriyorlar zaten

Herkesin korkusu bu morluklar. Olmadı biz de cadılar bayramını erkenden kutlarız :KK48:.
Ilk günler zor olur ama sonrası daha rahat geçiyor, gözünüzün, yüzünüzün rengine bakmayın sonuca odaklanın. Burun için değer.

valla herkeste değişiyor buy durum bende morluk hiç olmadı hafif bir sarartı oldu şişlik de keza azdı. yani sizin bünyenize bağlı ama genelde öyle mosmor dolaşanları görmedim sadece bir kişi vardı o da lens mi takmış ameliyatta yoksa lensi var diye buz kompresi yaptırmamış mı gözlerine ameliyat sonrası, öyle bir şeyler dedi ama pek anlamadım narkozdan biraz sersem gibiydim, bayağı bir dayak yemiş gibiydi genelde herkes hafif şişlik hafif morumsu,sarımsı yüzlerle geziyordu o yüzden bünyeniz sağlamsa korkmayın

eveeet kızlar amelıyatımı oldum :)) o yuzden cevap yazmakta gecıktım :)) olduguma pısman degılım morluklar bende hafıften oldu ılk ıkı gun zehır gıbı gectı ama :) sımdı gayet ıyıyım

Ben de herkese göre değişiyor diye biliyorum. ben de olmuştum ancak sadece ameliyat, estetik yoktu. Hiç morarma olmadı. ben 2 haftada normal halime döndüm. 10 gun falan işyerinden izin almıştım. ama bir yıl burnuna hiç darbe almamaya çalışacaksın

X