• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıjlanamayan infertiliteden sonra aşılama yaptırıp hamile kalanlat

acil

doktoru gebelik olabilir dedi ona göre serum verdi

valla maalesef negatif canım ama adetime 5 gün var daha bekleyip görece kısmet
Benimde asilamanin 14.günü bugün kan verdim negatif cıktı adete de 2 gün vardı hayırlısı dedim artik nasibimizde daha yok demek ki dedim

2ciyi denersinn 😊😊 bende bi umut denemistimm ama kimisina asilama da tuttuu hic belli olmaz senin belki tutar
valla canım bir aklım bekle diyor çünkü doktorum istersen 6 ay daha bekle demişti ama yok ben beklemek istemiyorum diyorsan aşılamayı yapalım dedi bende tamam dedim

• Beğen
Reactions: Jou
valla canım bir aklım bekle diyor çünkü doktorum istersen 6 ay daha bekle demişti ama yok ben beklemek istemiyorum diyorsan aşılamayı yapalım dedi bende tamam dedim
Amannn bekle beklee ömür bitiyo yapip ta denemekle fayda varr

Arkadaşlar benim size naçizane tavsiyem eğer ki sebep gerçekten açıklanamayan infertilite ise yani ek başka hiç bir sebep bulunamıyorsa aşılama ile zaman kaybetmeyin tüp bebeğin sebepsiz infertilitede tutma olasılığı çok yüksek

Bazen görüyorum yazmışlar mesela sorunumuz sebepsiz infertilite ekstra eşimde azosperm var ya da ekstra ben de polikistik over var diye.. Ama o zaman sebebiniz belli oluyor işte. Sebepsiz infertilite her tetkik yapılıp buna genetik testler de dahil hiç bir sebep bulunamaması demek. Ve böyle kabul ederseniz sonuca daha net ulaşırsınız.

Bazen görüyorum yazmışlar mesela sorunumuz sebepsiz infertilite ekstra eşimde azosperm var ya da ekstra ben de polikistik over var diye.. Ama o zaman sebebiniz belli oluyor işte. Sebepsiz infertilite her tetkik yapılıp buna genetik testler de dahil hiç bir sebep bulunamaması demek. Ve böyle kabul ederseniz sonuca daha net ulaşırsınız.
valla ben kararsizim ama tüp bebeğe çok sıcak bakmıyorum açıkçası neden bilmiyorum

Back
X