• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıjlanamayan infertiliteden sonra aşılama yaptırıp hamile kalanlat

bende yapmadım valla ya bugün aşırı gerginim herşeye sinirleniyorum 😂 müşterileri parçalayacam birşey diyemiyorum 😀
ben de sinir falan yok. ama ağrılarım sanki arttı yada kendimi dinlediğim için oluyor. Çok ayakta durmamaya çalışıyorum. Sanki ayakta daha çok artıyor.

yaaa o zaman çok endişe etmeyeyim. gerçi ben doktora hiçbirşey sormadım. zaten son 3-4 gün az kaldı sonuçlar için
ben istiyerek 1 hafta rapor aldım ama bu surede de bütün gün yatma hareket et dedi bana kokuya çok duyarlı olmuşum kendi deoderantim bile pis yer bezi gibi kokuyor inanır mısın

ben bugün bulantı ve kusma yaşadım ya sende bir anormallik var mi canım hala midem çok bulanıyor 😒
hayır bulantı yok ama garip bir kasık ağrısı var, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. bulatı içi erken değil mi ? 6. haftadan sonra başlamıyor mu? ilaçların yan etkisi de bulantı olabiliyormuş.

hayır bulantı yok ama garip bir kasık ağrısı var, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. bulatı içi erken değil mi ? 6. haftadan sonra başlamıyor mu? ilaçların yan etkisi de bulantı olabiliyormuş.
hastanedeyim valla serum taktılar test yaptırdım bakalım

acil
aaa kadar kötü demek. ins önemli birşey yoktur. ve gebelik vardır. geçmiş olsun. haber ver mutlaka
doktoru gebelik olabilir dedi ona göre serum verdi
aaa kadar kötü demek. ins önemli birşey yoktur. ve gebelik vardır. geçmiş olsun. haber ver mutlaka
valla maalesef negatif canım ama adetime 5 gün var daha bekleyip görece kısmet

Back
X