yani hafif kasık krampları var. adet ağrısının hafifi gibi. Adet tarihime ve teste daha 4 gün var.evet catlatma iğnesinden sonra pozitif çıkma ihtimali oluyor ama bende 14 gün geçmiş oluyor yani etkisi geçmiş oluyor sende farklılık var mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani hafif kasık krampları var. adet ağrısının hafifi gibi. Adet tarihime ve teste daha 4 gün var.evet catlatma iğnesinden sonra pozitif çıkma ihtimali oluyor ama bende 14 gün geçmiş oluyor yani etkisi geçmiş oluyor sende farklılık var mi canım
bende yapmadım valla ya bugün aşırı gerginim herşeye sinirleniyorumyani hafif kasık krampları var. adet ağrısının hafifi gibi. Adet tarihime ve teste daha 4 gün var.
ben de sinir falan yok. ama ağrılarım sanki arttı yada kendimi dinlediğim için oluyor. Çok ayakta durmamaya çalışıyorum. Sanki ayakta daha çok artıyor.bende yapmadım valla ya bugün aşırı gerginim herşeye sinirleniyorummüşterileri parçalayacam birşey diyemiyorum
![]()
valla benim isim bütün gün ayak üstüyum benim doktorum da hareketli olman daha iyi dedi banaben de sinir falan yok. ama ağrılarım sanki arttı yada kendimi dinlediğim için oluyor. Çok ayakta durmamaya çalışıyorum. Sanki ayakta daha çok artıyor.
yaaa o zaman çok endişe etmeyeyim. gerçi ben doktora hiçbirşey sormadım. zaten son 3-4 gün az kaldı sonuçlar içinvalla benim isim bütün gün ayak üstüyum benim doktorum da hareketli olman daha iyi dedi bana
ben istiyerek 1 hafta rapor aldım ama bu surede de bütün gün yatma hareket et dedi bana kokuya çok duyarlı olmuşum kendi deoderantim bile pis yer bezi gibi kokuyor inanır mısınyaaa o zaman çok endişe etmeyeyim. gerçi ben doktora hiçbirşey sormadım. zaten son 3-4 gün az kaldı sonuçlar için
aslında koku bir belirti. hadi insben istiyerek 1 hafta rapor aldım ama bu surede de bütün gün yatma hareket et dedi bana kokuya çok duyarlı olmuşum kendi deoderantim bile pis yer bezi gibi kokuyor inanır mısın
psikolojikte olabilir diye düşünüyorum aslındaaslında koku bir belirti. hadi insben de kokuya karşı bir belirti yok.
zannetmem ins gerçek belirtidirpsikolojikte olabilir diye düşünüyorum aslında
umarım ikimizde hayırlı haberler alırız canım ya rabbim kulağımızı boş bırakmasın inşallahzannetmem ins gerçek belirtidir![]()
ben bugün bulantı ve kusma yaşadım ya sende bir anormallik var mi canım hala midem çok bulanıyor
hayır bulantı yok ama garip bir kasık ağrısı var, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. bulatı içi erken değil mi ? 6. haftadan sonra başlamıyor mu? ilaçların yan etkisi de bulantı olabiliyormuş.ben bugün bulantı ve kusma yaşadım ya sende bir anormallik var mi canım hala midem çok bulanıyor![]()
hastanedeyim valla serum taktılar test yaptırdım bakalımhayır bulantı yok ama garip bir kasık ağrısı var, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. bulatı içi erken değil mi ? 6. haftadan sonra başlamıyor mu? ilaçların yan etkisi de bulantı olabiliyormuş.
aaa kadar kötü demek. ins önemli birşey yoktur. ve gebelik vardır. geçmiş olsun. haber ver mutlakahastanedeyim valla serum taktılar test yaptırdım bakalım
doktoru gebelik olabilir dedi ona göre serum verdiaaa kadar kötü demek. ins önemli birşey yoktur. ve gebelik vardır. geçmiş olsun. haber ver mutlaka
valla maalesef negatif canım ama adetime 5 gün var daha bekleyip görece kısmetaaa kadar kötü demek. ins önemli birşey yoktur. ve gebelik vardır. geçmiş olsun. haber ver mutlaka
hayırlısı daha erkenmiş gerçiacil
doktoru gebelik olabilir dedi ona göre serum verdi
valla maalesef negatif canım ama adetime 5 gün var daha bekleyip görece kısmet
bilmiyorum vallahayırlısı daha erkenmiş gerçi
Bilmiyorum iki tane yazmış aldık pazar gecesi vuruldum.pazartesi asilama oldum.bakalim bende yarın kan vereyim diyrm artikaynen ovitrelle catlatma iğnesi de neden 2 tane![]()
bazıları erken diyor bilmiyorum valla benim sonuç negatif çıktı 13. günüm bugünBilmiyorum iki tane yazmış aldık pazar gecesi vuruldum.pazartesi asilama oldum.bakalim bende yarın kan vereyim diyrm artik