bende kapalı ameliyat olan birisi olarak bu konuya cevap vereyim ..acık teknik dedikleri olay burunun alt kısmından kesilip yukarı kadar derinin kaldırılıp kemiği göre göre yapılan ameliyat şekli kızlar tabiyki bu teknikle yapılan ameliyat daha gec iyileşiyor cünki daha cok burunda ugraşıldığı için ayrıca doktorlarada daha basit geldiği için bu teknik daha cok kullanılıyor..cünki doktor ameliyat yapılcak alını olduğu gibi görüyor ve acık ameliyatta ben cok gördüm burun altı kesinin olduğu yerde iz mutlaka kalıyor ve ilerde burun ucu sarmasıda olabiliyor bunları cok okudum gördüm burda ..kapaılı teknik iste burun deliklerinden girilipp yapılan bi operasyon bu acık ameliyata göre daha zor cünki yapılan yeri görmüyorlar ama artıları acık ameliyata göre daha fazla bi kere burunda hiç iz kalmıyor burun delikleride daraltılıyor içten tabi bunu yapacak doktorunda bu konuda cok uzman olması şart..gelelim agrıya ben kapalı teknikle olduğum için söylüyorum ben hiç agrı yaşamadım burnumda allaha şükür ve ben cok memnun kaldım ne iz kaldı ne bişey tamamen cok doğal ve herkes halen benim burnumun
estetik olduğunu anlamıyor ..ben bu topikte cok eskiyim ve neler neler okudum ve gördüm ..en son şunu söyleyim size önemli olan kişinin ne istediği ve kararı ondan sonra ikinci nokta doktorunu iyi seçmek artık türkiyede cok iyi doktorlar var onun için iyi araştırın ve kararlı olun kızlar karar vermek cok zor biliyorum ama bunu bir kere olcaksınız.inşş allah herkesin gönlüne göre versin