Açık bakar mısınız

snowflowers

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
374
22
13
Merhaba arkadaşlar 6 Şubat'ta çatlatma iğnesi yaptım.
Bugün de daha yeni hafif kahverengi lekelenmem oldu reglim 25 Şubat'ta bundan iki üç gün önce baya fazla karın ve bel ağrım vardı ve akıntım da sürekli değişiyordu bir gün sıvı bir gün şefaf sizce regl mı öldüm yoksa yerleşme kanaması mı
(Başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın)

Son düzenleyen: Moderatör:
Lekelenmen kırmızıya dönmezse sökülme olmazsa sabah test yap. 14 günü geçmiş zaten idrar testinde çıkar. İnşallah hamilesindir

İnşallah ya bu ay biraz ümitliydim ama leke görünce biraz üzüldüm açıkçası hayırlısı olsun
Üzülme belkide yerleşme kanamasıdır. İnşallah pozitifi görürsün. Sen iki sonucada hazırla kendini.
Neden çatlatma iğnesi kullandın? Bir sıkıntı var mı çocuk olmaması için yoksa sebepsiz mi ?
Bende yarın kontrole gidicem yumurta boyutuna bakıp iğne vericek doktorum

Daha önce eşimde sorun vardı o düzeldi dört ay denedik olmadı doktora gittim tahlil verdi yumurtalara baktı sıkıntı yok sonra belki catlamiyordur diye yaptı bir hafta klomen kullandım sonra tekrar gittim üç yumurta var dedi sonra iğne yazdı aldım sonraki gün yaptırdım 36. Saatte ilişki böyle işte iki yıllık evliyim artık çok yoruldun

Olur inşallah eşinin durumu yeni düzelmiş sayılır. Stres yapma. Hayırlı vakitte hayırlı haberler alırız inşallah

Merhaba
Ben de 1 sene boyunca peşine düştüm. Sorun mu var neden olmuyor diye rahim filmi çektirdim. Polip çıktı. Onu aldırdığım ay aşılama yaptık tuttu. Oğlum şu an 15 aylık. Yine geç tutarsa diye 2.çocuk için erkenden başlayalım dedik
Oğlumuz 2 yaşına gelene kadar hamile kalırım dedim. Oğlum 1 yaşındayken hamile kaldım şu an 5 aylık hamileyim. Beklediğimizden kat kat erken geldi 2.si
Allah kısmet etsin her türlü olur lafını herkesten duymuşsunuzdur. Doğrudur başa gelince inşallah siz de birileri için kullanırsınız.

Çok sevindim. inşallah çocuklarınızla sağlıklı mutlu yaşam sürersiniz
Doktor ilk çatlatma iğnesi deniyelim tutmazsa tüplerine bakalım dedi inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olur

Çok sevindim. inşallah çocuklarınızla sağlıklı mutlu yaşam sürersiniz
Doktor ilk çatlatma iğnesi deniyelim tutmazsa tüplerine bakalım dedi inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olur
Teşekkür ederim.
Darısı size inşallah
Tüplere baktıktan sonra açıksa zaten sorun yoktur kısmetini bekliyordur.

Başka birşey olma ihtimali var mı peki. çok korkuyorum dün ümidimi kaybetmiştim ağladım biraz ama sabah hicbirsey yoktu yerleşme kanaması dur demi
İnşallah öyledir. İstersen bekle 1 gün daha bakalım sökülecek mi ? Bazen 1 2 günü buluyor sökülmesi canım stres yapma.
Aklında soru işaret kalmasın istiyorsan ver testi. Sonuç pozitifse çıkar.
Dayanabilirim diyorsan bekle biraz daha yarın ya da pazar günü acilde verirsin olmadı.

Dayanamıyorum ama sabredicez mecbur öyle yaparım olmazsa ama benimki normalde hemen sökülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…