AÇIK burun ameliyatı olan varmı arkadaşlar?

PPTY65

_Spor Ruhun Gıdasıdır_ ;)
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
203
1
46
İstanbul
bir arkadaşımızın konusuna burun ameliyatı olan herkes kapalı amaliyat olmalı bence gibisinden yazdığı bir yazıya takılı kaldım arkadaşlar..
açık ameliyat olupta şikayeti olan varmıdır? yada bu konu ile ilgili detaylı bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen?:45:

Ben açık ameliyat oldum, tabii dışarıda dikişler olmasaydı daha memnun olurdum; ama doktorun hakim olması açısından -özellikle problemli burunlarda- açık ameliyat daha başarılı sonuçlar veriyormuş.

benimki baya problemliydi ama kapalı oldum ben şimdide endişeleniyorum...dikişler sonradan geçmiyormu arkadaşlar açık ameliyatta

ya canm,topicde epyu diye bir arkadaş yazmış bak şu şekilde çok bi tuhaf oldum okuyunca..
burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsun kesinlikle demiş videolarını izlemedim henüz ama neye dayanarak yazdı çok merak ediyorum..

bende açık oldum evet sadece yanlarda dikişlerim var o kadar yani buna biz karar veremeyiz ki benim burnum bayağı büyük kırığı olan bir burundu doktorum demekki onu uygun gördü ve o şekilde yaptı. özellikle bu akadaşn bişeler yazmasını istiyorum :))))

puccacık cım ayrıca fotolarına baktım dikişlerden eser yok altta ve yanlarda :)) süpersin :)

arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu dün (21.01.2011) selçuk öztunç bey'e burun ameliyatı oldum henüz alçılı ama inanılmaz iyi bir doktor çok rahat ameliyat oldum sohbet ederek:) kapalı ameliyattı.ayrıca fiyatıda uygun.şunu söylemek istiyorum kesinlikle burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsunlar.bence videolarıda izlemeyi unutmayın acık amelıyat ve kapalı amelıyat google dan.

benimki baya problemliydi ama kapalı oldum ben şimdide endişeleniyorum...dikişler sonradan geçmiyormu arkadaşlar açık ameliyatta

canım tabiki geçiyor benim 1 ay oldu ilk günkü gibi değiller zaman geçtikçe onlarda iyileşiyor ama en nihayetinde et kesildi ve dikildi az da olsa belirtisi kalıyor.. kapalı ameliyatta nasıl ki ortadan kesik beli oluyor az da olsa buda onun gibi işte..

ya canm,topicde epyu diye bir arkadaş yazmış bak şu şekilde çok bi tuhaf oldum okuyunca..
burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsun kesinlikle demiş videolarını izlemedim henüz ama neye dayanarak yazdı çok merak ediyorum..

bende açık oldum evet sadece yanlarda dikişlerim var o kadar yani buna biz karar veremeyiz ki benim burnum bayağı büyük kırığı olan bir burundu doktorum demekki onu uygun gördü ve o şekilde yaptı. özellikle bu akadaşn bişeler yazmasını istiyorum :))))

puccacık cım ayrıca fotolarına baktım dikişlerden eser yok altta ve yanlarda :)) süpersin :)

arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu dün (21.01.2011) selçuk öztunç bey'e burun ameliyatı oldum henüz alçılı ama inanılmaz iyi bir doktor çok rahat ameliyat oldum sohbet ederek:) kapalı ameliyattı.ayrıca fiyatıda uygun.şunu söylemek istiyorum kesinlikle burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsunlar.bence videolarıda izlemeyi unutmayın acık amelıyat ve kapalı amelıyat google dan.

PPTY65, sağol canım, sen de çok iyi görünüyorsun..Bu arada benim burnuma yanlardan işlem, yani daraltma yapılmadı. Bence bunu yazan arkadaş açık ameliyat görüntülerinden korkmuş:)

Bennnnnnnnnnnnnnnn:) Benim ameliyatım da açık oldu, doktoruma ameliyattan önce de sormuştum açık mı kapalı mı yapıyorsunuz diye, burundan buruna değişiyor demişti; daha basit giderilebilir sorunlarda içten kesi yaparak hallediyormuş. Yani burundaki probleme göre bu farkediyor. Benim aynı zamanda içte deviasyon vardı benimkini açık yaptı.
Bence açık ameliyat daha risksiz çünkü doktor daha rahat çalışıyor, burnun büyük bölümünü daha net görerek müdehale ediyor. Ucundaki de estetik dikiş sonuçta, zamanla orda hiç iz kalmayacak:) :6:

ben korktum şimdi benimde deviasyon vardı ama kapalı oldum bir çok kişidede vardı deviasyon ama benim daha sorunlu gibiydi sanki ilerde bir sorun çıkmaz umarım..bencede buruna göre işlem yapılmalı ama doktor aynı teknik çalışabiliyor hep..

Beeennn:42:
1,5 yıl önce açık teknikle oldum. Doktorum ilk defa burun ameliyatı olanlara açık teknik uygularım demişti. Çünkü kapalı teknikle birkaç sene sonra problem görülebiliyormuş. Burun iki yandan sıkılmış gibi ucu top gibi olabiliyormuş. Tabii ki her kapalı ameliyat olan da bunlar olacak değil ama böyle riskler varmış. Burun altımda kesi vardı. Şimdi büyüteçle baksanız bile göremezsiniz.

canim ebnde acik burun ameliyati oldum emre ilhana....bu konuyu bende cok arasdirmisdim zamaninda....söle bi durum var acik ameliyattda burun her yüzeyi ortaya cikiyor ve ince calisiylior ....kapaliyi her doktor yapmiyor ...yani bence burun sorununa gore ..simdik kucuucuk hafif bi cikintisi yada burucun ucu duzeltilmesinde acik yapildini sanmiyorum kapali teknikdir buyuk olasilikla..ama ebn acik burun ameliyatini secdim..tamam diikisler oluyor ama az bi zaman cercevesinde kaybolop gidiyor saten...ben dikisleri kafama cok takmisdim ameliyatdan once ama ama emre beyin burnuna bakdimda hic bir dikis izi goremedim..yinede belkide kisiden kisiye degisiyor olabilir ama muanesinda canli orneklerinide gordum iyice bakdim:)

Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim aydınlattığınız için beni.
O zaman anlıyoruz ki açık ameliyat kötü bir ameliyat değil.. illede kapalı olması gerekmiyor, bu durum burunun yapısına göre değişiyor.
Ayrıca daha çok şanslıymışım ki açık olmuşum öyle diyebilirim değilm i J)
Arkadaşımız bizi aydınlatmadı ama olsun öğreneceğmizi öğrendik zatennn..

Neferalem canım endişelenmene gerek yok senin doktorun demekki onu uygun görmüş hem baya bi sorunluydu derken benimki kadar değildir herhaldee ;) acaba burnumda kaç yerde kırık vardı bilemiyorumm ;)) hepimz güzel olduk işteee :)):33:

Evet canım, burnumuzu doktora emanet ettik o da hangi teknikle daha rahat çalışabilecekse onu seçti. Herkesin burun yapısı farklı buna doktor karar verir; açık yada kapalı sonuçta kendini niye riske atsın ki değil mi:). Kafa karıştırmaya insanları huzursuzlandırmaya hiç gerek yok. İnşallah hepimiz sonunda çok memnun oluruz, gün geçtikçe güzelleşir burunlarımız:D

Evet canım, burnumuzu doktora emanet ettik o da hangi teknikle daha rahat çalışabilecekse onu seçti. Herkesin burun yapısı farklı buna doktor karar verir; açık yada kapalı sonuçta kendini niye riske atsın ki değil mi:). Kafa karıştırmaya insanları huzursuzlandırmaya hiç gerek yok. İnşallah hepimiz sonunda çok memnun oluruz, gün geçtikçe güzelleşir burunlarımız:D

aynen canımcım kafa karştrıp huzur bozmaya hiç gerek yokkk :) inş bebekkk ben ii olcana eminim sende öle olll :) yirim seni yoksa :)))):27:

valla iyice endişelendim ya ama doktorum bana kapalı çalıştığını söyledi yani herkese aynı... ben de açık ne kapalı ne bilmiyordum burdada hiç gözüme rastlamamış demek..bir kaç yıl sonra sorun çıkarsa korkuyorum çok çünkü burnum sağa deviasyon vardı kemik sağa doğruydu ucuda düşüktü et zaten vardı..offf korkuyorum şimdii...

Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim aydınlattığınız için beni.
O zaman anlıyoruz ki açık ameliyat kötü bir ameliyat değil.. illede kapalı olması gerekmiyor, bu durum burunun yapısına göre değişiyor.
Ayrıca daha çok şanslıymışım ki açık olmuşum öyle diyebilirim değilm i J)
Arkadaşımız bizi aydınlatmadı ama olsun öğreneceğmizi öğrendik zatennn..

Neferalem canım endişelenmene gerek yok senin doktorun demekki onu uygun görmüş hem baya bi sorunluydu derken benimki kadar değildir herhaldee ;) acaba burnumda kaç yerde kırık vardı bilemiyorumm ;)) hepimz güzel olduk işteee :)):33:

cnm benimde sağa deviasyon vardı hemde et çok korkuyorum çokk ilerde bişey çıkmasından doktorum zor bir burun demişti ama o hep kapalı çalışıyormuş...

Back
X