Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki baya problemliydi ama kapalı oldum ben şimdide endişeleniyorum...dikişler sonradan geçmiyormu arkadaşlar açık ameliyatta
ya canm,topicde epyu diye bir arkadaş yazmış bak şu şekilde çok bi tuhaf oldum okuyunca..
burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsun kesinlikle demiş videolarını izlemedim henüz ama neye dayanarak yazdı çok merak ediyorum..
bende açık oldum evet sadece yanlarda dikişlerim var o kadar yani buna biz karar veremeyiz ki benim burnum bayağı büyük kırığı olan bir burundu doktorum demekki onu uygun gördü ve o şekilde yaptı. özellikle bu akadaşn bişeler yazmasını istiyorum :))))
puccacık cım ayrıca fotolarına baktım dikişlerden eser yok altta ve yanlarda :)) süpersin :)
arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu dün (21.01.2011) selçuk öztunç bey'e burun ameliyatı oldum henüz alçılı ama inanılmaz iyi bir doktor çok rahat ameliyat oldum sohbet ederek:) kapalı ameliyattı.ayrıca fiyatıda uygun.şunu söylemek istiyorum kesinlikle burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsunlar.bence videolarıda izlemeyi unutmayın acık amelıyat ve kapalı amelıyat google dan.
Evet canım, burnumuzu doktora emanet ettik o da hangi teknikle daha rahat çalışabilecekse onu seçti. Herkesin burun yapısı farklı buna doktor karar verir; açık yada kapalı sonuçta kendini niye riske atsın ki değil mi:). Kafa karıştırmaya insanları huzursuzlandırmaya hiç gerek yok. İnşallah hepimiz sonunda çok memnun oluruz, gün geçtikçe güzelleşir burunlarımız![]()
Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim aydınlattığınız için beni.
O zaman anlıyoruz ki açık ameliyat kötü bir ameliyat değil.. illede kapalı olması gerekmiyor, bu durum burunun yapısına göre değişiyor.
Ayrıca daha çok şanslıymışım ki açık olmuşum öyle diyebilirim değilm i J)
Arkadaşımız bizi aydınlatmadı ama olsun öğreneceğmizi öğrendik zatennn..
Neferalem canım endişelenmene gerek yok senin doktorun demekki onu uygun görmüş hem baya bi sorunluydu derken benimki kadar değildir herhaldeeacaba burnumda kaç yerde kırık vardı bilemiyorumm
) hepimz güzel olduk işteee :))