açık burun ameliyatı sonrası iz

hiç birşey kullanılmasa da iz kalmıyor. benim 3.5 ay oldu hemen hemen hiç belli olmuyor diyebilirim.

canım benımde olalı 8 ay oluyor cok nadır belli oluyor merak etme bısey kalmaz hasas cilt ise zor iyilesiyor.

benim arkadaş geçen sene ameliyat oldu burnundan ama hala iz varr esmer tenli birde belli oluyor zamanla geçermi bilmiyorum

benim kızımdada var...bir yıl sonra kırmızılığı geçti.çok beli olmıcak şekilde beyaz çizgi gibi kaldı ama çok dikkatli yakından bakılınca biraz beli oluyor....ama dediğim gibi dikiş izi gibi değil...hiçde rahatsızlık duymuyor kızım...

Ben ameliyat olalı 3 ay oldu.Alt kısmında hala kırmızı çizgi şeklinde ameliyat izim duruyor.bazen rengi soluyor,bazen açılıyor.Bi de izin olduğu yer biraz içe doğru.O yüzden burnumun ucu yandan birazcık garip duruyor dikkatli bakılırsa tabi.Doktor zamanla geçecek dedi ama yine de içim rahat etmiyo.Bana sanki geçmiyo gibi geliyor.Bi fikir verebilcek biri var mı?:KK37::KK20:
Ben de de benzr bir durum var. Ameliyat izi yerinden iple içeri çekilmiş gibi. Doğal burun istememe rağmen isteğimin dikkate alınmaması kavisli olması asimetrisi vb hangisini söyleyeceğimi şaşırdım. Söylerken ben utanıyorum artık. Üstelik çok bilinen bir doktor ve piyasanın üzerinde fiyatları. Doktoruma sordum sanki kuruyormuşum gibi bir yanıt verdi ve burnumun güzel olduğunu söyledi. Yaptığı ya da yapılan başka burunlara bakıyorum böyle değil. Ben de bu konuda şu anda güvenilir bir cevap istiyorum. Kimse yoğurdum ekşidir demez sonuçta. Sizde bu konuda yeni bilgiler var mı acaba

8 ay oldu ve tamamen geçti benimki

Kirmizilik değil de yarık görünüm var yani burun deliğinin şekli bütünlüğü bozulmuş görünüyor

Back
X