Açık burun estetik ameliyatı izi sorunu

Yani aynaya bakıldığında bariz belli ve çok sıkıntı yaratıyor. Psikolojik bunalım, yaşamdan tat alamama. Burun ameliyatı nedeniyle bin pişmanım. Önceki burunda çok büyük sorunum yoktu. Revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum belki yapılacak 2. ameliyatla daha özenli bir şekilde kesi ve dikim yapılırsa bu kadar bariz iz kalmaz. Ameliyat olacakların kulaklarına küpe olsun, burun ameliyatının b'sini bilmeden işe girişmeyin benim 3 yıllık hayâtım hebâ oldu keşke 3 yıl geriye gidebilsem de ameliyat olmamış halime dönsem. Estetik cerrahların 1 kilometre yakınından geçmem...

Yani aynaya bakıldığında bariz belli ve çok sıkıntı yaratıyor. Psikolojik bunalım, yaşamdan tat alamama. Burun ameliyatı nedeniyle bin pişmanım. Önceki burunda çok büyük sorunum yoktu. Revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum belki yapılacak 2. ameliyatla daha özenli bir şekilde kesi ve dikim yapılırsa bu kadar bariz iz kalmaz. Ameliyat olacakların kulaklarına küpe olsun, burun ameliyatının b'sini bilmeden işe girişmeyin benim 3 yıllık hayâtım hebâ oldu keşke 3 yıl geriye gidebilsem de ameliyat olmamış halime dönsem. Estetik cerrahların 1 kilometre yakınından geçmem...

cnm ben amelyat olmuştumm Göğüsmdn beze vardi onu aldilar ve dikiş izi kalmşsti Contractubex jel kulandm ve fazla beli dgl smd geldi aklma untmştm baya oluyo amelyat olalı temzlik yaparkn jel ortya cktı ve soylym ddm bend burnumdan amelyat oldm nolour nolmaz dye onu surcem dene istersen interntnde arastr cok iyi bi jel cok etkili her eczanede bulunmyo cnm bence dene bnm dikiş izim baya bi belliydi ve uzundu burunda kucuk dikiş izini geçiregne eminim cnm

hadi ya off 3 yılda gecmediyse hep kalcakmı yani bu izler altındaki sorun degil de burun kanadındaki kesi baya belli oluyo :s

Merhaba canım,ben ameliyat olalı 3 ay olmak üzere.Zamanla geçer diye düşünüyordum kesi izlerini ama cok uzun süreceğini düşünmemiştim.

Back
X