- 20 Aralık 2013
- 61
- 6
- 28
- Konu Sahibi limonludondurmaa
-
kızlar 8+6 günlük hamileyim.bundan yaklaşık 4 gün önce açık kahverengi akıntım oldu ve ertesi gün hemen doktora gittim. doktor bebekte ve kesede herhangi bir sorun olmadığını kalp atışlarının da gayet iyi olduğunu söyledi. bebeğin yerleşme kanaması ya da lekelenmesi olabilir dedi. ama her ihtimale karşı progestan hap yazdı onu kullanıyorum. akıntım hala var fakat rengi açık kahverengiden açık sarıya döndü bu normal mi? iyi mi kötü mü böyle bir durumla karşılaşan varsa paylaşsın lütfen
kızlar 8+6 günlük hamileyim.bundan yaklaşık 4 gün önce açık kahverengi akıntım oldu ve ertesi gün hemen doktora gittim. doktor bebekte ve kesede herhangi bir sorun olmadığını kalp atışlarının da gayet iyi olduğunu söyledi. bebeğin yerleşme kanaması ya da lekelenmesi olabilir dedi. ama her ihtimale karşı progestan hap yazdı onu kullanıyorum. akıntım hala var fakat rengi açık kahverengiden açık sarıya döndü bu normal mi? iyi mi kötü mü böyle bir durumla karşılaşan varsa paylaşsın lütfen
Öncelikle rabbim hepinize sifa versin saglikli bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.Bende 5. Haftamileyim ara ara acik kahve geliyodu akinti progestan kullaniyordum 2 haftadir bu sabah koyu kahve kirmizi karisimi koyu kivamli geldi cok korktum aglaya aglaya acile gittim beta testi yapti 13515 cikti yarin tekrar yapicakmis duserse deger kurtaj dedi cok korkuyorum((((
geçmiş olsun ama bence hala kürtaj olmadıysan acele karar verme ve baska bir dr a daha görünÖncelikle rabbim hepinize sifa versin saglikli bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.Bende 5. Haftamileyim ara ara acik kahve geliyodu akinti progestan kullaniyordum 2 haftadir bu sabah koyu kahve kirmizi karisimi koyu kivamli geldi cok korktum aglaya aglaya acile gittim beta testi yapti 13515 cikti yarin tekrar yapicakmis duserse deger kurtaj dedi cok korkuyorum((((
Normal canim panikleme, bende bir kac sefer kanama yasadim malesef.
Acik sariya donmesi gayet normal, vajinada biriken kan yavas bir sekilde vucudundan atilmaya basliyor.
Sari renkten sonra tamamen kesilecek insallah...
Sen her ihtimale karsi sakin agir birseyler kaldirma, cok is yapma, kendini yorma.
Ben ne zaman kendimi asiri yorsam illa ki ufak bir kanamam oluyor...
Ilk baslarda cok panikledim, fakat sonradan anladim ki artik kendimi yormamam gerek.
Ozellikle stresten uzak duracaksin, seni uzecek, canini SIKACAK durumlardan izole edeceksin kendini...
Bebegin hayirli ugurlu olsun, insallah saglikla kucagina alirsin...
teşekkür ederim iyi dileklerin için. senin bebeğin de sağlıkla doğar inşallah. dediğin gibi sanırım stres de sebep oluyo böyle şeylere. rahat olmak ve her şeye can sıkmamak lazım.hepimizin Allah yardımcısı olsun.bi yerden sonra da tevekkül edip beklemek lazım elden gelen bişey olmuyor.
benim progestanım 3 gün önce bitti ve dün lekelenmem tekrar başladı.bugün dr a gittim ve 13 günde kesem 1 ml bile büyümemiş. embriyoda aynı şekilde. yarın baska bir dr a daha görünüp aynı şeyi söylerse büyük ihtimalle kürtaj olucam:2:
canım çok üzüldüm ama inşallah bebeğini aldırmak zorunda kalmazsın. sebebi için bişey söyledi mi doktor? neden büyümemiş
baska dr a da gittim malesef büyümesi gereken kese 1 günde 4 ml küçülmüştü ve kopma başlamıştı.kanama alanları da vardı. yatış yapıldıktan sonrada sancım başladı muhtemelen düşük başlamıştı tam zamanında müdahele ettiler yani dün kürtaj oldum malesefsebebini söylemedi dr ama patolojiye gitti alınan parça 15 gün sonra belki sebebi belli olur
tatlım progestanı banada verdi.ben hamile degilim. ne işe yarıyor ki?
canım gebelikte kanama yaşayanlara progestan genellikle veriliyor. ama hamile olmadan progestan olan ilk sende duydum. sana doktor ne sebeple verdi sordun mu? ben kanamam olduğu için kullanıyorum. daha doğrusu kahverengi lekelenmem var.
aşılama oldum.doktorprogestan verdi :26::26:
hımm şimdi anladım. her türlü düşük tehdidine karşı progestan vermiş doktorun. bi problem olması gerekmiyor o hapı vermesi için. aksine olumsuz bir şey olmaması için önlem alınmış olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?