Açık kahverengi lekelenme

Lavinya8955

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
168
219
23
36
Merhaba kızlar gebeliğimin 6.haftasındayım . 2 gündür açık kahverengi leke geliyor . Fazla değil peçeteye sildikçe görünüyor. Bir iki arkadaş yerleşme lekesi dedi. Benim adet beklediğim gün de aynı leke gelmişti ben onu yerleşme lekesi olarak kabul etmiştim. 6.Haftada yerleşme lekesi gelir mi ki bilgisi olan var mı?

Yerleşme ve ya değil. Her kanama dikkate alınmalı doktorunla görüşmeli, ilaç kullanmalı ve dinlenmelisin.

Benim ilk 3-4 ay kanamalarım oldu öyle kahverengi de değildi regl gibiydi ama bir sebepte bulunamadı bugünlere geldik ama her kanama da doktora gittim sende git mutlaka

Bende de 5+3 te gelmişti 2 saatlik yol gitmiştim o zaman Protestan kullandım her ihtimale karşı kesinlikle bir doktora görünün ve dinlenin

Benim ilk 3-4 ay kanamalarım oldu öyle kahverengi de değildi regl gibiydi ama bir sebepte bulunamadı bugünlere geldik ama her kanama da doktora gittim sende git mutlaka
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Gittim doktoruna progestan verdi

Ciddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorum
Aynen benimde öyle oldu. 3 ayımda bırakmıştım kullanmayı sabah akşam kullan dediyse dikkat et ben ağızdan alıyodum sabahları baş dönmesi ve denge kaybı yapıyodu dikkat et öyleyse senin de düşme sakın sonradan sadece akşamları içmeye başladım

Günde 1 defa fitil yoluyla kullanmamı söyledi doktor. Ağızdan alınınca yan etkisi çokmuş dedikleriniz gibi

Merhabalar. Benim de aynı şekilde çok az kahvemsi akıntım oluyor. Yapış yapış bazen peçeteye geliyor. Beklenen adet tarihimde (4 ekim) başladı 4 gündür çok seyrek de olsa oluyor. Doktora söyledim daha erken geliyim mi diye ama sadece ptesi beta hcg testi istedi. 528 çıktı sonucum. Ctesi gel kanama şekline gelmeye başlarsa haber ver dedi. Progestan kullan demedi. Ne yapmalıyım sizce? Çalışıyorum da. 1 yıldır bu bebişi bekliyorduk inşallah sıkıntı yoktur.

progestan kullanınca ertesi gün kahverengiye dönüyordu canım doktor serum da bağlatıyordu ama bildiğin kan revan içinde durmayan kanamalarım oldu
Ben 25 gün geciktim ilk defa ve bugün adet oldum galiba . Hiç böyle olmamişti ben de hamile olduğumu sandım

Ben 25 gün geciktim ilk defa ve bugün adet oldum galiba . Hiç böyle olmamişti ben de hamile olduğumu sandım
Kan tahlili yaptırdın mı canım? Belki düşük yapıyorsundur ben farkına varmadan hamile kaldığımda öyle düşük yapmıştım

Kan tahlili yaptırdın mı canım? Belki düşük yapıyorsundur ben farkına varmadan hamile kaldığımda öyle düşük yapmıştım
Yok canım idrar testi yaptım kaç defa negatif oldu. Ne zaman olmuşdu düşük? Bu ilk hamileliğin mi? Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…