- 26 Aralık 2019
- 168
- 219
- 23
- 36
- Konu Sahibi Lavinya8955
-
Bende de 5+3 te gelmişti 2 saatlik yol gitmiştim o zaman Protestan kullandım her ihtimale karşı kesinlikle bir doktora görünün ve dinleninMerhaba kızlar gebeliğimin 6.haftasındayım . 2 gündür açık kahverengi leke geliyor . Fazla değil peçeteye sildikçe görünüyor. Bir iki arkadaş yerleşme lekesi dedi. Benim adet beklediğim gün de aynı leke gelmişti ben onu yerleşme lekesi olarak kabul etmiştim. 6.Haftada yerleşme lekesi gelir mi ki bilgisi olan var mı?
Evet haklısın. Ciddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorum. Bol bol dinleniyorum☺Yerleşme ve ya değil. Her kanama dikkate alınmalı doktorunla görüşmeli, ilaç kullanmalı ve dinlenmelisin.
Ciddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorumBende de 5+3 te gelmişti 2 saatlik yol gitmiştim o zaman Protestan kullandım her ihtimale karşı kesinlikle bir doktora görünün ve dinlenin
Ne güzel çok şükür. Gittim doktora. Ciddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorumDoktora git progestan yazsın kulan. Benim 10 gün sürdü 1 haftadır da kesildi şükür
Olabiliyor kahve lekeleme cnm kafana takmaNe güzel çok şükür. Gittim doktora. Ciddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorum
Hadi hayırla inşallah sağlıkla korkmaNe güzel çok şükür. Gittim doktora. Ciddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorum
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Gittim doktoruna progestan verdiBenim ilk 3-4 ay kanamalarım oldu öyle kahverengi de değildi regl gibiydi ama bir sebepte bulunamadı bugünlere geldik ama her kanama da doktora gittim sende git mutlaka
Ayaklarının altına yastık koy öyle uzan keser lekeleri inşallah sağ salim gelsin bebişinEvet haklısın. Ciddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorum. Bol bol dinleniyorum☺
Aynen benimde öyle oldu. 3 ayımda bırakmıştım kullanmayı sabah akşam kullan dediyse dikkat et ben ağızdan alıyodum sabahları baş dönmesi ve denge kaybı yapıyodu dikkat et öyleyse senin de düşme sakın sonradan sadece akşamları içmeye başladımCiddi bir şey yok ama tedbir amaçlı progestan verdi doktorum
Günde 1 defa fitil yoluyla kullanmamı söyledi doktor. Ağızdan alınınca yan etkisi çokmuş dedikleriniz gibiAynen benimde öyle oldu. 3 ayımda bırakmıştım kullanmayı sabah akşam kullan dediyse dikkat et ben ağızdan alıyodum sabahları baş dönmesi ve denge kaybı yapıyodu dikkat et öyleyse senin de düşme sakın sonradan sadece akşamları içmeye başladım
Regl gibi derken kaç gün sürüyordu?Benim ilk 3-4 ay kanamalarım oldu öyle kahverengi de değildi regl gibiydi ama bir sebepte bulunamadı bugünlere geldik ama her kanama da doktora gittim sende git mutlaka
progestan kullanınca ertesi gün kahverengiye dönüyordu canım doktor serum da bağlatıyorduRegl gibi derken kaç gün sürüyordu?
Ben 25 gün geciktim ilk defa ve bugün adet oldum galiba . Hiç böyle olmamiştiprogestan kullanınca ertesi gün kahverengiye dönüyordu canım doktor serum da bağlatıyorduama bildiğin kan revan içinde durmayan kanamalarım oldu
Kan tahlili yaptırdın mı canım? Belki düşük yapıyorsundur ben farkına varmadan hamile kaldığımda öyle düşük yapmıştımBen 25 gün geciktim ilk defa ve bugün adet oldum galiba . Hiç böyle olmamiştiben de hamile olduğumu sandım
Yok canım idrar testi yaptım kaç defa negatif oldu. Ne zaman olmuşdu düşük? Bu ilk hamileliğin mi? Allah bağışlasınKan tahlili yaptırdın mı canım? Belki düşük yapıyorsundur ben farkına varmadan hamile kaldığımda öyle düşük yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?