Açık kalp ameliyati

Merve bekdemir

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
7
2
1
25
Merhaba arkadaşlar bu durumu yasayaniniz varmıdır bilmiyorum ama rabbim kimseye yaşatmasın.

Arkadaşlar kızım şuan 8 aylık açık kalp ameliyatı oldu damari dardı baloncuk konuldu kalbi delikti yama yapildi ameliyatı çok başarılı geçti 2 gün yoğun bakımda uyutuldu 3 . Gün uyandırıldı gördüm çocuğumda uyandirildigi günün akşamı fenalasmis ciğerlerine kan dolmuş tekrar bı küçük operasyon geçirdi şuanda da kalbi kaldirmadigi için makinaya bağladılar 1 haftadır uyutuluyo kalbi makinaya bağlı bu durumu yasayaniniz oldumu arkadaşlar çok zor ameliyatı başarılı geçti duzeliyo derken şimdi yaşam şansı yuzde 5 veya 10 diyolar bı küçük kızım için dua edebilirmisiniz rabbim kimseyi evladiyla sınamasin insallah çok zor arkadaslar

ah canım benim çok zor bir durumdasın Allah yardımcın olsun rabbim evladını sana bağışlasın yokluğuyla sınamasın. Rabbim kalbine ferahlık versin ama lütfen isyan etme her şey Allahtan. Canı verende o alanda o dua et kötü düşünme 😳

Rabbim yar ve yardımcınız olsun, Şafi ismiyle şifa versin inşallah. En kısa zamanda kızınıza sağlığıyla birlikte kavuşmanızı nasip etsin Allah'ım. Dualarım yavrunuzla ve sizinle 🙏🏻 Lütfen dirayetli olmaya çalışın, gücünüz yavrunuza güç olsun. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, acil şifalar diliyorum 🙏🏻

Allahım şifalar versin tez zamanda..sana bağışlasın.. inşallah güzel haberleri gelsin..

ah canım benim çok zor bir durumdasın Allah yardımcın olsun rabbim evladını sana bağışlasın yokluğuyla sınamasın. Rabbim kalbine ferahlık versin ama lütfen isyan etme her şey Allahtan. Canı verende o alanda o dua et kötü düşünme 😳
Amin inşallah cok sağol Allah razı olsunn

Rabbim yar ve yardımcınız olsun, Şafi ismiyle şifa versin inşallah. En kısa zamanda kızınıza sağlığıyla birlikte kavuşmanızı nasip etsin Allah'ım. Dualarım yavrunuzla ve sizinle 🙏🏻 Lütfen dirayetli olmaya çalışın, gücünüz yavrunuza güç olsun. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, acil şifalar diliyorum 🙏🏻
Allah razı olsunn çok sagolunn insallahhh

Back
X