Açık kırmızı adet kanaması

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
30
merhabalar. Şuan adetimin 5. Günü ve 3 gün önce hafif derece pko olduğumu öğrendim. Rahimde biraz ilthap varmış doktor 3 tane antibiyotikli iğne verdi 3 gündür onu vuruldum adetim bittiğinde fitil kullanacağım. İnsülin direncim de biraz yüksek olduğu için glucophage kullanıyorum. Yumurta gelişimi için gynositol e başladım 2 gündür. Fakat benim sorunum şu; adetim başladığı gün hafif kramla başladı ve adetim gelince geçti normalde ilk gün yatardım ama o gün spordaydım diye sanırım ağrım olmadı çok. Fakat kahverengi başlayıp 2 gün bol kovamlı gelirdi bordo tonlarında. Fakat ilk günden beri açık kırmızı renkte ve hiç kıvam olmadan kanamam oluyor günde en fazla 2 ped dolduracak kadar ve 4 günde biterdi normalde kahverengiye dönüp. Ama bugün 5. Gün bitti hala açık kırmızı renkte devam ediyor bitecek gibi değil. SiZce nedendir ? İlaçlar etkilemiş olabilirmi ? Ama daha 3gündür kullanıyorum onları , ben 5 gün önce regl oldum

Rahimdeki iltihabı sökmüştür

Canım antibiyotik ilaçlar adeti keserr sıkı tı yoktur bukadar kafana takma kadınız hepimizde oluyor bende kullandıgımda antibiyotik igne ve haplar adetim 1 haftayı aşkın geç oluyor yada kesiyor 10 gün sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…