Açık kist ameliyatı olanlar yardım lütfen

yelizyeld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
10
2
42
Ameliyat sonrası agrı çok oluyor mu? Kaç gün sonra agrı kesicileri bıraktınız ? Ameliyat zor mu? Lütfen cevap yazın :KK43:

Korkma canim...
agrikesici bi hastanedeyken verdiler bana sonrasinda kullanmadim hic, tabii ilk gun oluyir agri ozellikle ilk uyandigunda ama serumla direk agri kesicileri veriyorlar rahatliyorsun

Merhaba cevap verdiginiz için cok tesekur ederim.Ameliyat icin sayılı günlerim kaldı.Cok tedirginim acaba dikis yerimi agrıyor yoksa regli sancısı tarzında yogun bir agrımı olacak birde hastanede kaç gün kalmıştınız .Ikinci günü çıkabilmek çok zor gibi geliyor bana.

Başka kimsenin bir fikri yok mu ? :110:
Cnm bende oldum ama bnm yumurtalığımda alındı. Ameliyat öncesi çok acı çektim ben kist torsiyon olmuş morfinle zor kestiler ağrımı. Ameliyattan sonrada çok ağrıyla uyandım hmn serum fln verdiler 2 saat sonra fln ağrım geçti. Ama günde 3 kere fln Ağrı kesici verdiler sonra 1 hafta kadar Yatıp kalkarken dikiş yerlerin acıyo 15 güne topArlıyosun. Hastanede 2 gün kaldım ama şimdiki aklım olsa bi 2 gün daha kalırdım orda daha iyi bakılıyorsun yatak vs. ayarlanıyor. Durumun iyi ise 3 gün fln kalmayı talep edebilirsin. Ama diyorum ya bnm yumurtalığımda alındığı için belki bnmki daha ağır geçmiş olabilir.

Başka kimsenin bir fikri yok mu ? :110:
Merhaba, ben hem açık hem de kapalı ameliyat olarak kist aldırdım. Tabi ikisinde de ağrı oluyor. Ama ağrı olayı kişiden kişiye değişen birşey bence. Açık operasyonda hastanede 2 gün kaldım ve oldukça ağrım oldu. Ama sürekli ağrı kesici yapıyorlar zaten. Sonuçta bu operasyon gerekiyorsa, olup kurtulacağım diye düşün..

X