• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık krem keten koltuğumu neyle silebilirim

kanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
63
16
98
Zonguldak
merhaba kızlar derdime derman olursanız çoook sevinirim koltuğumu ilk aldığım zamanlar üstünü örtmedim ve kirler içine işledi sildikçe kararıyor. çok moralim bozuluyor kol ve oturma kısmı kapkara sabunla deterjanla bulaşık deterjanıyla sirkeli suyla sildim ama hiçbirinin faydası olmadı şöyle sürdüğümde kirleri yüzeye çıkaracak bişey varmı bide asprin diye bişey duydum burda deterjancı yok marketlerdede o yok nerden bulabilirim bilen varmı

cevaplarınız için teşekkür ederim inşallah sihirli bir formül vardır:32:

Aynı dertten muzdaribiz, tek fark benimki antilop kumaş...

Güya saf beyaz sabun köpüğüyle silince çıkar demişlerdi; ama benim koltuğun üstüne birşey dökülmediği halde ciddi renk bozulmaları var.

Çok pişmanım açık renk aldığım için...Yakın zamanda koltuk yenilemeyi düşünüyorum,sinir oldum resmen koltukla cebelleşmekten.

Beyaz hacı şakirin köpüğünü süngerle silmeyi denediniz mi?

canım aspirix açık deterjancılara git vardır ben geçen gün marketten aldım artık marketlerede vermişler çıkarırmı bilmem ama çok övüyolarr adese marketten aldım varsa senn orda bi bak istrsen

Aynı dertten muzdaribiz, tek fark benimki antilop kumaş...

Güya saf beyaz sabun köpüğüyle silince çıkar demişlerdi; ama benim koltuğun üstüne birşey dökülmediği halde ciddi renk bozulmaları var.

Çok pişmanım açık renk aldığım için...Yakın zamanda koltuk yenilemeyi düşünüyorum,sinir oldum resmen koltukla cebelleşmekten.

Beyaz hacı şakirin köpüğünü süngerle silmeyi denediniz mi?

bunun kumaşı kadife gibi değil burası ilçe çok büyük değil büyük şehirlerde koltuk yıkamacılar var onlar çok güzel temizliyor burda bi halı yıkamacı var ona sorucam koltuk yıkama makinaları varmı diye ama umutlu değilim yeni koltuk önerim olucak sende açıkrenk tutkunuysan ben divan mobilyadan kırık beyaz yada açık krem diyim çok güzel açık renk kumaşıda süet gibi koltuk aldım günlük oturduğum için koltuk örtüsüyle kullanıyorum ama kızımın genede ulaşıp kırmızı tükenmez ve başka şeylerde sürdüğü oluyor kumaşı çok güzel sabunlu suyla sil tertemiz oluyor ondan çok memnunum 2 seneyi geçti alalı ama diyorum ya akıllandım artık örtüyle kullanıyorum.

merhaba kızlar derdime derman olursanız çoook sevinirim koltuğumu ilk aldığım zamanlar üstünü örtmedim ve kirler içine işledi sildikçe kararıyor. çok moralim bozuluyor kol ve oturma kısmı kapkara sabunla deterjanla bulaşık deterjanıyla sirkeli suyla sildim ama hiçbirinin faydası olmadı şöyle sürdüğümde kirleri yüzeye çıkaracak bişey varmı bide asprin diye bişey duydum burda deterjancı yok marketlerdede o yok nerden bulabilirim bilen varmı

cevaplarınız için teşekkür ederim inşallah sihirli bir formül vardır:32:

Beyaz sabun yada arap sabunu diyor koltukçular benimde krem ve keten koltuklarım var tepe homedan almıştık sanayi tipi halı yıkama makinesi kiraladım yıkadım eskisinden beter oldu alama dalama koltuklarım sakın sakın halı yıkama makinesi kullanma ben şimdi yepyeni koltuklarımın yüzünü değiştirteceğim onunda çok iyi yapılması gerekirmiş tecrübeli birine yaptırcaz en az 1.700 (işçilik ve kumaş) ödeyeceğim durduk yere başıma iş açtım ne yırtığı ne yıpranmışlığı vardı koltuklarımın...aman yeni evlenecekler açık renk koltuk almayın...

bıraz sıcak suya camasır deterjanı+domestos dokuyorum(2 kapak kadar)agartmıyor korkma..

onunla sılıyorum..yasadıgım yer cok tozlu cam kapı kapalıyken bıle kum serpılmıs gıbı esyalarımın ustune..
2 tane takımım var bırı fuşya rengınde bırı krem keten..ıkısınıde 2 kez sıldım yuzlerı parladı..suyun rengı ıse camura döndu..ıcınde kum parcacıkları vardı..

benim lila renkli kanepelerim turuncu koltuk takımım var. Evde 2 oğlan 1 kız ve sürekli kullandığım yerde. Sobalı bir ev. Sürekli üzerindeyiz yani. Koslahalı+domestos ile sıcak suyla çok suyla siliyorum sonra da halı yıkama makinesiyle çektiriyorum. Yine cok sulu şekilde de duru suyla çektiriyorum güzel oluyor. Benim mobilyalar şönil kumaş

Back
X