- Konu Sahibi pembesalyangoz2
Kızlar saçım gün ışığında bu renk.hatta bi tık koyu. Açık küllü renge nasıl ulaşabilirim. Saçı açmadan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki öneediğiniz bi marka var mıNeva çok çabuk akan bir boyadır profesyonel kullan ve dahada küllüler var 8.11 iyi olur
Majirel tabii yalnız heryerde bulunmayabiliyo olmadı igoraPeki öneediğiniz bi marka var mı
O kadar çok araştırdım ki hangi boya olsun diye. Yarın bulabilirsem bu markalardan birini boyayacağm artık. TeşekkürlerMajirel tabii yalnız heryerde bulunmayabiliyo olmadı igora
son durum nedir boyadınız mıO kadar çok araştırdım ki hangi boya olsun diye. Yarın bulabilirsem bu markalardan birini boyayacağm artık. Teşekkürler
Kimse bişey yazmamıltıt diye düşünerekten hiç bakmadım buraya. Nevacolorı annenim saçında denedik. Annemin saçında şuan adını hatırlamadığım kahve tonlarında bi boya vardı.bu nevacolor saçının rengini açtı ama çok turuncumsu bişey oldu. Ben bioblas kum sarısı aldım. Ama henü denemeye cesaret edemedim. Eğer boyarsam buraya fotoğrafını koyarımson durum nedir boyadınız mı