• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaförler, boyadan anlayanlar acil destek 🧡

Müthişsiniz 🧡 bunda ortaya çıkacak renk sanırım açık kahve gibi olur?

Koyu tonlardaki karışımları diyorsanız eğer evet :))
Yani aslında tek renk koyu olsun derseniz 5.0 numara da olur ama kahve tonları kızıllık içerir, yıkana yıkana kızıl yansıma olur ve daha sonra renk değiştirmek istediğinizde saçınızın açılması gerekir. 6 numara koyu kumral da ilk boyadığınızda koyu gelir gözünüze ama yıkana yıkana dore yansımalı olur :)
Sıkılıp renk değiştirme ihtimalinden dolayı tek renk koyu boya önermedim :)) 6 ve 7 numaraları karıştırıp kullanmak daha makul, çünkü akacak.. Rengi beğenmeseniz bile aktığı için gözünüze cok batmaz.Malum bir de yaz mevsimindeyiz, denize gire çıka saç boyasından eser kalmaz :rolleyes:

(dipnot: 1,2,3,4,5 ile başlayan boyaları saçtan akıtmak zordur. 6 numara boyaları, ara tonmuş gibi düşünün. %6lık oksidanla koyu olur, %9 luk oksidanla orta kumral olur. 7 ve sonrası açık tatlı tonlar zaten )

Yettimm 🥰🥰

Saçlar 3 renk olmuş,dipler koyu kumral/kahve, orta bal köpüğü, uçlar küllü/açık sarı.
Bu saça ortalama 3 tüp boya gider.

Kendi renginize dönmek istiyorsanız;
5.0 açık kahve
6.0 koyu kumral + %6lık oksidan
dip renginize yakın olur. (Koyu olur komple yani:) )

O kadar koyuluk beni boğar ama yine de tek renk olsun derseniz;
5.0 kahve,
6.1 küllü koyu kumral,
7.0 kumral + 2 adet %6lık oksidan + 1 adet %9luk oksidan
Hepsini karıştırıp koyu orta kumral elde edersiniz. Ancak uçlar açık renk olduğu için, 2 hafta içinde de yıkana yıkana uçlar doreleşir, boya kendini atar. 1 ayda 2 kez saçı boyar,rengin oturmasını sağlarsınız.

Komple sarı tonlarını çok önermem, diplere 8 veya 9 numara boya sürerseniz turunculaşır ve mor maske de kurtarmaz. Ha saçın açılmasını da hiç önermem, çok yıpranıyor çünkü..

Eğer yanınızda size yardımcı olabilecek biri varsa veya el beceriniz varsa saçlarınızı ortadan ikiye ayırın ve daha sonra ayırdığınız o tüm saçlara ince ince eşit aralıklarla krepe yapın derim ben. Dipleri ve krepeleyip dibe ittiğiniz saçları tek renk boyarsınız,uçlarda kalanların hepsini ise dip renginize uygun tatlı bir sarı ile boyar paketlersiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Ay merhaba belli çok güzel bilgilisiniz. Rica etsem açtığım konuya bakar mısınız merak ettiğiniz soruları da bana sorsanız oradan cevaplasam ♥️

Back