Açık küllü kumral boyamak istiyorum ama hangi markayı önerirsiniz? Saçlarımı koleston açıcı ile açmıştım sonrasında küllü sarı, gümüş sarı, en son koleston açık küllü kumral boyadım ama karamel gibi hala.
Ben İKİNCİ fotodaki boyayı aldım boyadım. Acaba İLK fotodaki boyayı mı alıp boyamalıydım? Onda renk daha doğal ve karamel yansımalar yok gibi görünüyor.
ikisi de aynı markanın ürünü ikincisi yeni serisi diye biliyorum :44: zeminde dorelik fazlaysa yine istediğin rengi tutturamazsın imkanın varsa boyaya bir parmak mavi ve iki parmak gümüş ekle en azından doreliği minimuma indirir (maviyi sakın fazla koyma tabii)
koleston perfect 8.11 veya 8.2 yi önerebilirim ilkinde yoğun küllülük var diğeri ise mat olan kumral ama ben oldukça memnun kaldım ama boyamadan önce içine az miktarda turuncu azaltıcı koymuştum bide koyu tutacağını bildiğimden 8.2 yi 9.11 le karıştırarak boyadım sende o şekilde yapabilirsin koleston perfectin küllüleri çok başarılı kesinlikle onu tavsiye ederim
koleston perfect 8.11 veya 8.2 yi önerebilirim ilkinde yoğun küllülük var diğeri ise mat olan kumral ama ben oldukça memnun kaldım ama boyamadan önce içine az miktarda turuncu azaltıcı koymuştum bide koyu tutacağını bildiğimden 8.2 yi 9.11 le karıştırarak boyadım sende o şekilde yapabilirsin koleston perfectin küllüleri çok başarılı kesinlikle onu tavsiye ederim