Saç Rengi ve Saç Boyama Açık küllü kumral boyayanlar???

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
Açık küllü kumral boyamak istiyorum ama hangi markayı önerirsiniz? Saçlarımı koleston açıcı ile açmıştım sonrasında küllü sarı, gümüş sarı, en son koleston açık küllü kumral boyadım ama karamel gibi hala.
Ben İKİNCİ fotodaki boyayı aldım boyadım. Acaba İLK fotodaki boyayı mı alıp boyamalıydım? Onda renk daha doğal ve karamel yansımalar yok gibi görünüyor.

Eklentiler

• $K-2.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.315
  • $KOLESTON.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 3.399
Son düzenleme:
ikisi de aynı markanın ürünü ikincisi yeni serisi diye biliyorum :44: zeminde dorelik fazlaysa yine istediğin rengi tutturamazsın imkanın varsa boyaya bir parmak mavi ve iki parmak gümüş ekle en azından doreliği minimuma indirir (maviyi sakın fazla koyma tabii)

koleston perfect 8.11 veya 8.2 yi önerebilirim ilkinde yoğun küllülük var diğeri ise mat olan kumral ama ben oldukça memnun kaldım ama boyamadan önce içine az miktarda turuncu azaltıcı koymuştum bide koyu tutacağını bildiğimden 8.2 yi 9.11 le karıştırarak boyadım sende o şekilde yapabilirsin koleston perfectin küllüleri çok başarılı kesinlikle onu tavsiye ederim

ikisi de aynı boya sağdakinin ambalajı yeni sadece.kolestonda karamel yansıma bol bol oluyor benim tecrübelerime göre.loreal 8.1 daha iyia

şimdi internetten baktım da bana bu iki renk de çok koyu geldi. ben açık bir renk istiyorum.

Saçım açık kumraldı hafif bazı yerlerde bakırlık var diye şu anda koleston 8.1 sürdüm ve şu anda koyu görünüyor çok korkuyorum koyu çıkcak sanirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…