Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Küllü Kumral (Resimli)

trnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
29
2
28
Kızlar saçım flaslı ve flassız olarak bu şekilde duruyor ben gün ışığındaki bakırlıklari yok edip sari alt tonlu bir sac istiyorum.
SI_20150620_123250.jpeg
Açık küllü kumral tonlarına baktım istediğim tonun da resmini ekledim
Screenshot_2015-06-25-15-34-22-1.png
Ama yeşermeyi önleyerek turuncu ışıltılardan nasıl kurtulabilirim sizce hangi boyaları kullanmaliyim yardımcı olur musunuz lütfen

Saçının alt tabakası hangi renk? Sarı ise fındık kabuğuna vurursan bir kaç yıkamadan sonra küllü kumral oluyor. Benimki sarıydı fındık kabuğuna vurdum şuan o resimdeki gibi çokta memnunum çok doğal duruyor

Canim tabani turuncu yogunluklu benim bakır rengi ama yine de tavsiyen için teşekkürler

Mor şampuan tavsiye etmişti burdan bi arkadas, kizilliklari yok edip küllü bir ton sagliyormus ben aldım ama daha 2-3 kez kullandım rengi açıldı şimdiden ama henüz küllü bi hale gelmedi.8-9 yıkamadan sonra oluyormus

Mor şampuan tavsiye etmişti burdan bi arkadas, kizilliklari yok edip küllü bir ton sagliyormus ben aldım ama daha 2-3 kez kullandım rengi açıldı şimdiden ama henüz küllü bi hale gelmedi.8-9 yıkamadan sonra oluyormus
Canim nerden aldın peki nerde bulabilirim

Trendyol dan almıştım genelde oluyo her zaman kozmetik butiklerinde.schwarzkopf bc bonacure bu arada markası

benim saçım da bu renk civarındaydı.. boya siliciyi iki kere kullandım kendi saçım olmadı ama büyük bi oranı gitti kızııllıgın.. gece beyaz ışıkta hiç kızıl durmuyodu hatta. ama gündüz öyle değil tabi.. kuaför de hiç yıpranmamış olmasına şaşımııştı..

Peki bu boya siliciyi nerden bulabilirim ne marka alicam
Watsonsa ulaşabilme şansın varsa colorb4 alabilirsin, silme sonrası kutudan çıkan şampuanımsı şeyi kullanma yalnız.

Eğer watsonsa ulaşamıyorsan o halde goldwell'in boya silicisini araştır.

Kızlar saçım flaslı ve flassız olarak bu şekilde duruyor ben gün ışığındaki bakırlıklari yok edip sari alt tonlu bir sac istiyorum.
Eki Görüntüle 1565315
Açık küllü kumral tonlarına baktım istediğim tonun da resmini ekledim
Eki Görüntüle 1565335
Ama yeşermeyi önleyerek turuncu ışıltılardan nasıl kurtulabilirim sizce hangi boyaları kullanmaliyim yardımcı olur musunuz lütfen
sacinin rengi dogalda koyuysa, bu renklere gelene kadar sacini cok yipratirlar. koyuysa yapma, nacizane tavsiye.
edit : orj sac renginde acikmis galiba, ok problem yok ozmn

sacinin rengi dogalda koyuysa, bu renklere gelene kadar sacini cok yipratirlar. koyuysa yapma, nacizane tavsiye.
edit : orj sac renginde acikmis galiba, ok problem yok ozmn
Orjinal rengim açık değil altta oriel var seçim bu kadar açık olmasa bile sarı alt tonlu bir renk yapmak istiyorum o yüzden :KK43:

X