Açık mavi krem cappucino renklerinde modern halı tavsiyelerinizi bekliyorum

basaktanesi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
594
336
323
Açık mavi krem cappucino renklerinde modern halı tavsiyelerinizi bekliyorum. Mobilyalarım klasik değil hem tasarım hem spor renkleri krem ve cappucino. Ben araya renk olsun diye açık mavi renk halıda olsun istiyorum ona göre mavi aksesuarlarla tamamlarsam hoş olur gibi geldi . Ama hangi marka iyidir bilemiyorum tavsiye de bulunursanız çok sevinirim.

Cnm bende senin gbi düşünüyorum ama ben pudrada karar kıldm inanrmsn 1senelk evlym tam.daha salon halımı almadm kararsz kaldm die.benmde kahve beyaz koltklr ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açık mavi krem cappucino renklerinde modern halı tavsiyelerinizi bekliyorum. Mobilyalarım klasik değil hem tasarım hem spor renkleri krem ve cappucino. Ben araya renk olsun diye açık mavi renk halıda olsun istiyorum ona göre mavi aksesuarlarla tamamlarsam hoş olur gibi geldi . Ama hangi marka iyidir bilemiyorum tavsiye de bulunursanız çok sevinirim.

Canım benim açtığım konuya bir bak istersen.Turkuaz renk bence güzel olur.Bende yeni ev döşediğim için biliyorum modern turkuaz,mavi renkli halılar royal halı da vardı ve modelleri çok güzeldi internetten de bakabilirsin

Cnm bende senin gbi düşünüyorum ama ben pudrada karar kıldm inanrmsn 1senelk evlym tam.daha salon halımı almadm kararsz kaldm die.benmde kahve beyaz koltklr ;)

Canım sende kahve beyaz koltuklarsa aksesuarlarını altın varak renginde alıp halını da simli o tonlarda alırsan o da uyumlu olabilir.Benim oturma odamda öyle

Eklentiler

• $1400355243973.webp
    $1400355243973.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 1.431
  • $1400355258870.webp
    $1400355258870.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 951
  • $1400355270615.webp
    $1400355270615.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 715
Benim salonum bu şekil cnm pudra beyaz halı düşünüyorum aralardada krem.turkuaz düşündm de yatak odam pudra fonları var oraya mor alırsam.o fonumu salonumdada kullanablrm..ilerleyen yıllarda ;))moblyam beyaz olunca pudra uyar die düsündm.

:) inanırım; çünkü bende 7 aylık evliyim şimdilik bekar evimden kalma bir halım var tek rennk bir shagy onu kullanıyorum ama almam lazım artık . pudra rengini de düşünmüştüm sonra maviye döndüm. umarım gönlümüzce bulur alırız :)

koltuklarımızın rengi aynı bu arada :) mavi krem bir halı çok yakışır bu arada senin evine de benimki gibi farklı bir renk lazım pudra bu noktada yakın ton olur ama mavi can katar eve koltuk rengi yoğun mavisi az olsun asimetrik desenler olsun istiyorum ben bakalım nasıl bir şeyler bulabileceğiz

ben merinostan aldım ince bir halı adı lavi, fotolardan daha güzel. şimdi yeni bir modeli var kendi sitesine girince california halı kısmında ki ilk halı, onu tavsiye ederim çok hoş bence :34:

koltuklarımızın rengi aynı bu arada :) mavi krem bir halı çok yakışır bu arada senin evine de benimki gibi farklı bir renk lazım pudra bu noktada yakın ton olur ama mavi can katar eve koltuk rengi yoğun mavisi az olsun asimetrik desenler olsun istiyorum ben bakalım nasıl bir şeyler bulabileceğiz

koltuk değil ama oturma odam benim de bu renkte ve benim almayı daha doğrusu yenilemeyi düşündüğü halı bu. merinosun yeni çıkanlarından. Venüs başlığının içinde.ben bayıldım.daha bugün bayisine gidip pazarlığını yaptım :) $merinos halý.webp bence bu renk koltuğa bu halı..

koltuk değil ama oturma odam benim de bu renkte ve benim almayı daha doğrusu yenilemeyi düşündüğü halı bu. merinosun yeni çıkanlarından. Venüs başlığının içinde.ben bayıldım.daha bugün bayisine gidip pazarlığını yaptım :)Eki Görüntüle 1122492 bence bu renk koltuğa bu halı..

teşekkür ederim fikriniz için hoş bir halı fiyatta kaç m2 ne dediler size öğrenebilir miyim.

koltuk değil ama oturma odam benim de bu renkte ve benim almayı daha doğrusu yenilemeyi düşündüğü halı bu. merinosun yeni çıkanlarından. Venüs başlığının içinde.ben bayıldım.daha bugün bayisine gidip pazarlığını yaptım :)Eki Görüntüle 1122492 bence bu renk koltuğa bu halı..

arkadaşımızın gosterdıgı gercekten guzel..
kırlentlerınızın dalları:) ..
halıdakı dallar ve mavımsı renk cok hoş olur dıye duşundum..
fakat modern ıle klasık arasında oldugu ıcın evınız ..
bu tıp yanı pachwork nasıl olur karar veremedım..
tonlar dallar evet ama pachwork olmayan bır model olsun bence:)

Back
X