Açık mı Kapalı mı ?

dangerousbty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
33
2
86
Günlerdir karar veremediğim bir konu var.Açık teknikle mi yoksa kapalı teknikle mi burun estetiği olmak doğru olur karar veremiyorum.Kimi doktor açık teknik kimisi ise kapalı teknik öneriyor.Burnum kemerli yapıda ve içten deviasyon problemi yaşıyorum.Nefes alma fonksiyonumda da düzelme olması gerekiyor.Burnumun şeklini eke koydum.Kapalı teknikle ameliyat olarak ince kalkık ve kavisli bir buruna sahip olmam mümkün mü?Sizin tecrübeleriniz neler?
Eki Görüntüle 2164700

Acik teknikte doktor burun icine daha iyi hakim olabiliyor. Kapali teknikte ise super tecrubeli bir doktor olmasi lazim. Her doktorda yapamiyor kapali teknigi.

Teknikten cok doktor onemli diyorum farkettinmi bilmiyorum ama her doktorun kendine has bir burun yapma tarzi var kimileri cok kalkik burunlar yapiyor,kimi cok dusuk beklentin neyse ona yakin foktor bulmani tavsiye ederim...

Ben açık ile oldum.
Kapalı istemedim çünkü kapali da doktor cok hakim degil
Ama açıkta ödemler falan daha fazla
Ki benim ameliyatım çok çok güzel sonuçlanmadi 3 sene geçmiş olmasına rağmen tekrar egrildi,odemlerim sabah çok belirgin burnumun ucunda erimemiş kikirdak yapısı var elleyince hissetiğim
Velhasıl çok zorlamıyorsa olma boşver

Kime olduğunuzu söyleme imkanınız var mı acaba ? Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…