Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın zamanda oldu ameliyatı ve evli değil, gebelik konusunda bi yorumum yok o sebeple.Sonrasında gebe kaldı mı ben 2 hafta nın sonunda yürüyüp sınava girebilir miyim diye düşündüm
Peki 2 hafta sonra normal hareket oluyor mu yani sizce ben sınava gidip girebilir miyimAçık miyom ameliyatı oldum. Üç gün sonra yavaştan yürümeler ev içinde dolanır hale gelmeler başladı. Ama tam süreç bir aydan önce gerçekleşmiyor.
cok buyuk bir acik miyom ameliyati oldum. 2 kilo kadar bir kitle cikarildi. oldukca iyi bir hocaya ameliyat oldum. ameliyati takiben pihti atmamasi icin 2. gunden itibaren yurutuldum. Daha sonra, 5. gun eve geldim. Evde de gunluk yuruyusler yaptim. 10. gun sokakta yuruyusler yaptim. 23. gun denizde yuzdum. 8 ay sonra gebe kaldim.Açık miyom ameliyatı olanlar kaç günde iyileştiniz ne zaman ayaga kalkabiliyorsnuz ve sonrasında gebe kalan var mı
Merhaba ne kistiydi acaba?Açık miyom degil ama kist ameliyatı oldum ise baslamam 45 gün sürdü. Ağrılı bir süreçti şimdi daha iyiyim, henüz gebe kalmadım
Merhaba endometriozis hastasiyim çikolata kistiydiMerhaba ne kistiydi acaba?