Açık miyom ameliyatı olanlar kaç günde iyileştiniz ne zaman ayaga kalkabiliyorsnuz ve sonrasında gebe kalan var mı

Kulup4406

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
3
0
6
33
Açık miyom ameliyatı olanlar kaç günde iyileştiniz ne zaman ayaga kalkabiliyorsnuz ve sonrasında gebe kalan var mı

Arkadaşım oldu home office çalışmamıza rağmen işe dönmesi 40 küsür gün sürdü. Ameliyattan sonra yürütme vs yapılıyor zaten ama 2 3 haftaya yakın eski performansıyla hareket edemedi diye kaldı aklımda.

Sonrasında gebe kaldı mı ben 2 hafta nın sonunda yürüyüp sınava girebilir miyim diye düşündüm

Açık miyom degil ama kist ameliyatı oldum ise baslamam 45 gün sürdü. Ağrılı bir süreçti şimdi daha iyiyim, henüz gebe kalmadım

Açık miyom ameliyatı oldum. Üç gün sonra yavaştan yürümeler ev içinde dolanır hale gelmeler başladı. Ama tam süreç bir aydan önce gerçekleşmiyor.

Sonrasında gebe kaldı mı ben 2 hafta nın sonunda yürüyüp sınava girebilir miyim diye düşündüm
Yakın zamanda oldu ameliyatı ve evli değil, gebelik konusunda bi yorumum yok o sebeple.

2 haftanın sonunda yürüyüp sınava girebilir misiniz sanırım girebilirsiniz çünkü dediğim gibi ufak ufak yürümeler gerçekleştiriliyor, öneriliyor da. Ama bilemem tabii her ameliyat farklı.

Ben okulda çalışmaya başladım iki hafta sonra ama pişmanım. Sınavlara girebilirsiniz bence ama çalışma için erken olduğunu düşünüyorum. Ağır bir ameliyat bence.

Gözünüzde büyütmeyin hiç tabi ki herkesin ağrı eşiği iyileşme süresi farklıdır…ben oldum4 ay sonra da transfer oldum şuan 7 haftalık hamileyim çok şükür…Biraz iyileşme süresi uzun oluyor ama 2 hafta sonra rahat rahat sınava girersiniz …

Ahhh iste aradığım başlıklardan bir tanesi, herkesin cevabına tek tek ayrı ayrı teşekkür ederim kendi adıma walla.
benim de en korktuğum durum ameliyat sonrasındaki ağrı, sızı :(
kimi konuştuklarım "sadece 2 gün çekeceksiniz ağrıyı ki bu da o ağır regl sancılarının yanında bir hiç, korkmayın sakın" diyor, kimi konuştuklarım ise "aman aman evlerden ırak korkunç ağrılar sızılar bir kaç hafta sürecek hiç olma bile" diyor :(
kafam allak bullak oldu, anksiyete yaşamama ramak kaldı kaçtım kaçacağım korkumdan nerdeyse :(

13. Gunde 70 km araba kullandim zordu ama genel olarak 24. Gun ise basladim sorunum olmadi bekarim gebeligi bilmiyorum ama 3 ay sonrasina izin veriliyor diye biliyorum gecmis olsun

cok buyuk bir acik miyom ameliyati oldum. 2 kilo kadar bir kitle cikarildi. oldukca iyi bir hocaya ameliyat oldum. ameliyati takiben pihti atmamasi icin 2. gunden itibaren yurutuldum. Daha sonra, 5. gun eve geldim. Evde de gunluk yuruyusler yaptim. 10. gun sokakta yuruyusler yaptim. 23. gun denizde yuzdum. 8 ay sonra gebe kaldim.
Hayat kalitem artmakla kalmadi, hamile kalabildim ve bebegimi de sanirim sorunsuz tasimama neden oldu. Inanin eziyeti cabuk bitiyor. Sonrasina odaklanin, simdiden cok gecmis olsun.

İlk bebeğimi myomlar yüzünden kaybettikten sonra açık ameliyat oldum. 12 tane irili ufaklı myom çıkartıldı. İyileşme 1 ay kadar sürdü. 6 ay sonra hamile kaldım. Sorun olmadı çok şükür. Sezaryen de olmuş birisi olarakMyom ameliyatı sezaryenden çok daha ağrılı bence, iyileşme daha uzun sürüyor

Back
X