• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık miyom ameliyatı olanlar ?

İlk transfer yaptım tutmadı ikinci transfer için öncesinde oldum ameliyatı evet engeller dediler rahmin iç kısmındaymış benimki baskı yapıyordu adetlerim çok yoğun oluyordu ara kanama oluyordu idrar torbasına baskı yapıyordu devamlı idrar gidiyordum ben oldum kurtuldum sizde olun kurtulun ertelemeyin ikinci transfer Ekim gibi olacak sanırım hayırlısı olsun artık 🙏
Sizin kac cmdi miyomunuz benjmde adetim cok oluyor 5 cm miyomum var cok sık idrara cikiOrm doktorlar ondan olmaz diyor ama bitanesi miyomdan dedi saaate bir cikarsin desi cok su icmesem bile ameliyata da yanasmiyorlar kafayi yicem artik korkuyorm ameliyattan da zaten

Sizin kac cmdi miyomunuz benjmde adetim cok oluyor 5 cm miyomum var cok sık idrara cikiOrm doktorlar ondan olmaz diyor ama bitanesi miyomdan dedi saaate bir cikarsin desi cok su icmesem bile ameliyata da yanasmiyorlar kafayi yicem artik korkuyorm ameliyattan da zaten
Benim 3.5 cm rahim duvarına yakındı sık sık idrara çıkıyordum ameliyat olunca bu sorunum ortadan kalktı büyük bir olasılıkla miyomdan kaynaklı sık idrara çıkmanız doktorlar niye yanaşmıyor birde miyomunuz tam olarak nerde içindemi yoksa dışında mı korkacak bir şey yok ilk bir kaç gün zor sonra yavaş yavaş toparlarsın inşallah

Benim 3.5 cm rahim duvarına yakındı sık sık idrara çıkıyordum ameliyat olunca bu sorunum ortadan kalktı büyük bir olasılıkla miyomdan kaynaklı sık idrara çıkmanız doktorlar niye yanaşmıyor birde miyomunuz tam olarak nerde içindemi yoksa dışında mı korkacak bir şey yok ilk bir kaç gün zor sonra yavaş yavaş toparlarsın inşallah
Kanala yakin dedi doktorun bitanesi kanamam cok oluyo ozellikle bazi aylar asiri ama en buyuk sknti idrar supseroz miyom dediler bende miyomdan oldugunu dusunuyorum beni yordu artik yani yasimdan oturu mu bilmiyorum 34yasindayim rahme zarar vermekten mi korkuyorlar anlamadim sadece bi doktor idrara skstirr dedi digerleri onemsemedi

Kanala yakin dedi doktorun bitanesi kanamam cok oluyo ozellikle bazi aylar asiri ama en buyuk sknti idrar supseroz miyom dediler bende miyomdan oldugunu dusunuyorum beni yordu artik yani yasimdan oturu mu bilmiyorum 34yasindayim rahme zarar vermekten mi korkuyorlar anlamadim sadece bi doktor idrara skstirr dedi digerleri onemsemedi
Rahmin icinde miyom

Tek doktorun Fikriyle hareket etmeyin tahminimce idrar torbasına baskı yapıyor inşallah sağlığınıza kavuşursunuz en kısa zamanda geçmiş olsun 🙏

Geçmiş olsun öncelikle Neden genel anestezi değil de belden ağaşı uyuşturdular acaba
Benimde miyomum var ameliyattan korkuyorum ama idrar sorunu yordu artik surekli mantar oluyor miyom florayi bozar mi acaba miyomla birlikte vajinal mantar olanlar var mj mesanemde yanma oluyor 5 cm miyomum

@windflower Bende açık miyom ameliyatı oldum 10 gün önce oldum sonda ve diren takmışlardı bana ameliyattan çıktıgımda vardı ameliyattan sonra 3. 4. Günü çıkarıyorlar onları 10 gün oldu benim çok şükür çok agrım olmadı zaten hastanede ilaç vs verdiler taburcu ederkende bana ilaç vs yazdılar kullanmam için kalkarken ayaga eşimden destek aldım dikişler oldugu için zorlamamak gerekiyor dikişler alındıktan sonra süreç nasıl olur bilmiyorum direk işe dönebilirmiyim ama toparlanmak bence 3 -4 haftayı bulur gibi duruyor tabi belki daha kısa sürede toparlayan vardır kişiden kişiye değişebilir yine doktorunuz daha dogru bilgiyi verecektir sizede şimdiden çok geçmiş olsu
Merhaba, nerde oldunu ameliyatı? bazıları bir gün kalıp çıktım diyor acaba neden 4.gün çıkardılar sizi özel durumlar mı gelişti, yoksa 1 günde çıkarılması erken mi?

Back
X