Açık miyom ameliyatı

zuzu40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
3
1
1
45
Arkadaşlar merhaba ✋🏻Ben geçen hafta açık miyom ameliyatı oldum, lokal anestezi yapıldı ve 13 cm kadar bi miyom alındı. Bu ameliyat sonrası şiddetli boyun ağrım var acaba normal mi bu ? Beni biraz korkuttu

Geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz acaba?Bende olacağım ama kimseye güvenemiyorum.14cm bi tarafta 8 cm bitarafta var testler tamam ama doktorda hala kararsız kaldım.

Geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz acaba?Bende olacağım ama kimseye güvenemiyorum.14cm bi tarafta 8 cm bitarafta var testler tamam ama doktorda hala kararsız kaldım.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde 13 cm vardı diğer tarafda 3 cm vardı 13 cm olanı açık miyom ameliyatıyla alındı doktor Cavit mete Tarcan yaptı kendisini Çiğli kordon kadın Doğum cerrahı tavsiye ederim hiç korkmayın bence

Mrb reyhncn sen naaptin miyom ve dr işini
Esra çabuk comerte gittim 1 hafta oldu yatıyorum.Açık yapıldı temizlendi ağrılarım oluyor ama iyileşene kadar yatacağım.Kontrole kadar burdayım sonra dönmeyi düşünüyorum.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde 13 cm vardı diğer tarafda 3 cm vardı 13 cm olanı açık miyom ameliyatıyla alındı doktor Cavit mete Tarcan yaptı kendisini Çiğli kordon kadın Doğum cerrahı tavsiye ederim hiç korkmayın bence
İstanbulda kalacak yerim yoktu Ankarada oldu atlattım şükür dinleniyorum.

Back
X