Çikolata kisti ameliyatım ve sonrası

agd93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
7
5
1
32
Merhabalar bir yıl önce adet dışındaki şiddetli kasık ağrılarıyla ağlayarak hastane koridorlarını arşınlamış biriyim.Hastalığın adını öğrenmem yaklaşık 2 ayımı aldı ve sonrasında acil bi ameliyat karar verme sürecim başladı..Zorunlu tayin ile kayınvalidemin evinde kendimi çok yalnız hissettiğim bi süreçte karşılaştım bu hastalıkla..Kendi evimi düzenimi bırakıp onun evinde koliler arasında yaşadığım ve psikolojik olarakta çok yalnız bırakıldığım bi süreçti(bunu asla unutmayacağım).Ben ağrılar ve ameliyat sürecimle cebelleşirken kayın validemin acil taşınmak istemesiyle allak bullak olmuştum..Ben ameliyata girdim kayınvalidem beklemeden taşınma işlerine başladı..Ameliyattan sonra iyileşme sürecimi kendi anne evimde geçirmek zorunda kaldım..Ameliyat özelde ve prof tarafından yapıldı..Çok rahat bi süreç geçirdim...Bir yıl geçti üstünden şimdi çocuk düşünüyoruz çünkü doktorumuz ameliyattan sonra vakit kaybetme dedi(eve taşın düzen kur korunmayı bırak derken süreç uzadı)..Yaşım 32 ve ameliyat öncesi amh 2.2 iken şimdi 0.94 geldi ne yapacağımı bilmiyorum..Vitamin kullanıyorum..Doktor direkt tüp bebek dedi ama ben çatlatma ve aşılamada denemek istiyorum..Ne yapmalıyım farklı doktorlara de görüneyim mi..Fikri önerisi olan var mı..

Bende de çikolata kisti var yaklaşık 8,5 cm 6 ay boyunca korunma dedi doktorum ve sonrasında tüp bebeğe yönlendirecek Allah senin benim kim bu hastalıktan muzdarip varsa yardımcı olsun beslenmene çok dikkat et D vitamini iç muhakkak omega üç başla folik asit kullan bunlar sana vereceğim tavsiyeler bir de çikolata kahve paketli gıdalardan uzak dur hortlatıyor kisti

Back